Motorine zam geldi

EKONOMİ 21.07.2023 - 10:08, Güncelleme: 21.07.2023 - 10:08 3592+ kez okundu.
 

Motorine zam geldi

Motorinin fiyatına 21 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 55 kuruş zam geldi.
Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin (mazot) olmak üzere geçtiğimiz günlerde ÖTV oranlarındaki artış nedeniyle dev bir zamma tanık olmuştu. Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile benzinden alınan ÖTV tutarı 7,52 TL, motorinden alınan tutar ise 7.05 TL oldu. LPG’den (otogaz) alınan litre başı ÖTV tutarı ise 5,77 TL olarak belirlendi. Kararın ardından akaryakıt pompa fiyatları için 6 liralık fiyat artışı tabelaya yansıtılırken, İstanbul'da benzinin litresi 28 liradan 34 lira, motorinin litresi ise 26 liradan 32 lira seviyelerine yükseldi. Ancak gelen son dakika bilgisine göre akaryakıt fiyatları gece yarısı bir kez daha değişti. Motorin litre fiyatları bu gece yarısından itibaren 1.55 TL zamlandı.
Motorinin fiyatına 21 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 55 kuruş zam geldi.

Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin (mazot) olmak üzere geçtiğimiz günlerde ÖTV oranlarındaki artış nedeniyle dev bir zamma tanık olmuştu.

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile benzinden alınan ÖTV tutarı 7,52 TL, motorinden alınan tutar ise 7.05 TL oldu. LPG’den (otogaz) alınan litre başı ÖTV tutarı ise 5,77 TL olarak belirlendi. Kararın ardından akaryakıt pompa fiyatları için 6 liralık fiyat artışı tabelaya yansıtılırken, İstanbul'da benzinin litresi 28 liradan 34 lira, motorinin litresi ise 26 liradan 32 lira seviyelerine yükseldi. Ancak gelen son dakika bilgisine göre akaryakıt fiyatları gece yarısı bir kez daha değişti.

Motorin litre fiyatları bu gece yarısından itibaren 1.55 TL zamlandı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.