Akçalı Köyünde çocuklara masalımsı bir gün

EĞİTİM 23.07.2023 - 14:20, Güncelleme: 23.07.2023 - 14:20 5706+ kez okundu.
 

Akçalı Köyünde çocuklara masalımsı bir gün

Bir süre önce düzenlediği pekmez kaynatma şöleni ve en güzel sirke yarışması ile dikkat çeken Giresun Merkeze bağlı Akçalı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, bu kez de sıradaşı bir etkinlikle köylerindeki çocukların masalımsı bir gün geçirmelerini sağladı.
Güzel görüntülere sahne olan etkinlik, 5-8 yaş grubundan 18,  9-11 yaş grubundan da 11 çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Veysel Aydoğan, "22 temmuz  cumartesi günü Akyoma Köy Konağı' mızda, yöneticilerimiz ve halkımızın katkılarıyla  düzenlediğimiz etkinlikte, Pelin Yavuz öğretmenimiz ile çocuklarımız,  'Küçük Prens ile gezegenler arası yolculuğa katılırken, nasıl bir gezegende yaşamak isterdiniz?'  sorusunun cevabını atölye çalışmalarıyla oluşturmanın heyecanını yaşadılar. Rengarenk balonlar eşliğinde yaptığımız  etkinliğimizin  sonunda  çocuklarımız , öğretmenimiz Pelin Yavuz ile birlikte Tarihi Akçalı Köyü İlkokulu' muzun  önünde toplu fotoğraf çektirdiler" dedi.
Bir süre önce düzenlediği pekmez kaynatma şöleni ve en güzel sirke yarışması ile dikkat çeken Giresun Merkeze bağlı Akçalı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, bu kez de sıradaşı bir etkinlikle köylerindeki çocukların masalımsı bir gün geçirmelerini sağladı.

Güzel görüntülere sahne olan etkinlik, 5-8 yaş grubundan 18,  9-11 yaş grubundan da 11 çocuğun katılımıyla gerçekleşti.
Etkinlikle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Veysel Aydoğan, "22 temmuz  cumartesi günü Akyoma Köy Konağı' mızda, yöneticilerimiz ve halkımızın katkılarıyla  düzenlediğimiz etkinlikte, Pelin Yavuz öğretmenimiz ile çocuklarımız,  'Küçük Prens ile gezegenler arası yolculuğa katılırken, nasıl bir gezegende yaşamak isterdiniz?'  sorusunun cevabını atölye çalışmalarıyla oluşturmanın heyecanını yaşadılar. Rengarenk balonlar eşliğinde yaptığımız  etkinliğimizin  sonunda  çocuklarımız , öğretmenimiz Pelin Yavuz ile birlikte Tarihi Akçalı Köyü İlkokulu' muzun  önünde toplu fotoğraf çektirdiler" dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.