Samsun’da sağanak

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2023 - 16:30, Güncelleme: 24.07.2023 - 16:20 3229+ kez okundu.
 

Samsun’da sağanak

Samsun’da sağanak
SAMSUN (İHA) – Samsun’da aniden bastıran sağanak, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.Meteoroloji’nin uyarıları sonrasında Samsun’da sağanak yağışlar, bugün etkisini gösterdi. Öğle saatlerinde başlayan sağanak kısa bir süreliğine etkili olurken, meteorolojinin uyarılarından haberdar olmayan vatandaşlar ise hazırlıksız yakalandı. Sağanağın bastırması ile sağa sola kaçışan vatandaşlar, ağaç altları ve tentelerin altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştılar.Hava sıcaklıkları ve yağışlar hakkında Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, geceden sonra yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının kıyılarda 1-3 derece, iç kesimlerde ise 4-8 derece azalması bekleniyor” ifadeleri kullanıldı.Ayrıca hava sıcaklıklarının Samsun ve civarında hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor.
Samsun’da sağanak
SAMSUN (İHA) – Samsun’da aniden bastıran sağanak, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.
Meteoroloji’nin uyarıları sonrasında Samsun’da sağanak yağışlar, bugün etkisini gösterdi. Öğle saatlerinde başlayan sağanak kısa bir süreliğine etkili olurken, meteorolojinin uyarılarından haberdar olmayan vatandaşlar ise hazırlıksız yakalandı. Sağanağın bastırması ile sağa sola kaçışan vatandaşlar, ağaç altları ve tentelerin altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştılar.
Hava sıcaklıkları ve yağışlar hakkında Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, geceden sonra yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının kıyılarda 1-3 derece, iç kesimlerde ise 4-8 derece azalması bekleniyor” ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca hava sıcaklıklarının Samsun ve civarında hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.