Düzce'de sıcaktan etkilenen sahipsiz hayvanlar için iş yerlerinin önüne su kapları konuldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.07.2023 - 11:36, Güncelleme: 26.07.2023 - 10:39 2100+ kez okundu.
 

Düzce'de sıcaktan etkilenen sahipsiz hayvanlar için iş yerlerinin önüne su kapları konuldu

DÜZCE (AA) - Düzce'de sıcak havadan etkilenen sahipsiz hayvanlar için gönüllüler tarafından iş yerlerinin önlerine su kapları yerleştirildi.Bipativer Hayvanları Koruma Derneği yönetim kurulu üyesi Ilgın Günce Günay, AA muhabirine, barınma, beslenme ve tedavi alanlarında hak ve hizmeti önceleyerek çalıştıklarını söyledi.Gönüllülerle şehir merkezindeki iş yerlerinin önüne yerleştirilmek üzere 100 su kabı hazırladıklarını belirten Günay, kent geneline yaymayı planladıkları proje kapsamında su kaplarının üzerine "su kabıdır çöpe atmayınız" uyarısı astıklarını anlattı.Günay, bazı insanların su kaplarının içine çöp veya yabancı madde atabildiğine değinerek, insanlarla hayvanların birlikte yaşama kültürü noktasında farkındalık oluşturmak istediklerini vurguladı.- Hatay ve Antakya'ya mama desteğinde bulunacaklarHayvanların da yangın, deprem, sel gibi doğal afetlerden olumsuz etkilendiğini dile getiren Günay, "Bu yüzden saha faaliyetlerinde bulunduğumuz deprem bölgelerinden Hatay ve Antakya'ya mama desteğinde bulunmayı düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

DÜZCE (AA) - Düzce'de sıcak havadan etkilenen sahipsiz hayvanlar için gönüllüler tarafından iş yerlerinin önlerine su kapları yerleştirildi.

Bipativer Hayvanları Koruma Derneği yönetim kurulu üyesi Ilgın Günce Günay, AA muhabirine, barınma, beslenme ve tedavi alanlarında hak ve hizmeti önceleyerek çalıştıklarını söyledi.

Gönüllülerle şehir merkezindeki iş yerlerinin önüne yerleştirilmek üzere 100 su kabı hazırladıklarını belirten Günay, kent geneline yaymayı planladıkları proje kapsamında su kaplarının üzerine "su kabıdır çöpe atmayınız" uyarısı astıklarını anlattı.

Günay, bazı insanların su kaplarının içine çöp veya yabancı madde atabildiğine değinerek, insanlarla hayvanların birlikte yaşama kültürü noktasında farkındalık oluşturmak istediklerini vurguladı.

- Hatay ve Antakya'ya mama desteğinde bulunacaklar

Hayvanların da yangın, deprem, sel gibi doğal afetlerden olumsuz etkilendiğini dile getiren Günay, "Bu yüzden saha faaliyetlerinde bulunduğumuz deprem bölgelerinden Hatay ve Antakya'ya mama desteğinde bulunmayı düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.