Artvin'de "Adli Yardım Projesi" protokolü imzalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.07.2023 - 16:36, Güncelleme: 26.07.2023 - 16:37 2715+ kez okundu.
 

Artvin'de "Adli Yardım Projesi" protokolü imzalandı

ARTVİN (AA) - Artvin Belediyesi ile Artvin Barosu iş birliğinde, "Adli Yardım Projesi" protokolü imzalandı.
Belediye Başkanı Demirhan Elçin, makamında düzenlenen törende, Artvin Barosu ile yaptıkları iş birliğiyle başta kadınlar olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin adalet arayışındaki davalarında kullanılmak üzere yılda 350 bin lira kaynak sağlayacaklarını söyledi. Dezavantajlı gruplara savunma hakkının verilebilmesi için anlaşmayı önemsediklerini vurgulayan Elçin, "Baro Başkanımız Ayla Varan, özellikle ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlara öncelik vereceklerini söyleyince biz de sosyal demokrat belediye olarak projeyi 1 Haziran'da meclisimize getirdik. Yıllık bütçe içerisinde 350 bin lira yardım edilmesine oy birliğiyle karar aldık. Böyle bir işbirliği için Baro Başkanımız ve yönetimine teşekkür ederim." dedi. Baro Başkanı Ayla Varan ise Başkan Elçin'e destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Konuşmaların ardından Elçin ve Varan, protokolü imzaladı.
ARTVİN (AA) - Artvin Belediyesi ile Artvin Barosu iş birliğinde, "Adli Yardım Projesi" protokolü imzalandı.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, makamında düzenlenen törende, Artvin Barosu ile yaptıkları iş birliğiyle başta kadınlar olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin adalet arayışındaki davalarında kullanılmak üzere yılda 350 bin lira kaynak sağlayacaklarını söyledi.

Dezavantajlı gruplara savunma hakkının verilebilmesi için anlaşmayı önemsediklerini vurgulayan Elçin, "Baro Başkanımız Ayla Varan, özellikle ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlara öncelik vereceklerini söyleyince biz de sosyal demokrat belediye olarak projeyi 1 Haziran'da meclisimize getirdik. Yıllık bütçe içerisinde 350 bin lira yardım edilmesine oy birliğiyle karar aldık. Böyle bir işbirliği için Baro Başkanımız ve yönetimine teşekkür ederim." dedi.

Baro Başkanı Ayla Varan ise Başkan Elçin'e destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Elçin ve Varan, protokolü imzaladı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.