Karagöl'ü turizme kazandırmak istiyorlar

KÜLTÜR 28.07.2023 - 17:45, Güncelleme: 28.07.2023 - 17:50 5739+ kez okundu.
 

Karagöl'ü turizme kazandırmak istiyorlar

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç beraberindeki daire amirleri ve misafirleri ile Karagöl'de incelemede bulundu.
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında 3000 rakımlı Karagöl'ü ziyaret ederek, burada göle giren ve Karagöl'ün turizme kazandırılması için adım atan Kaymakam Koç, Karagöl yolunda Özel İdare aracılığıyla iyileştirmeler yapıldığını kaydetti. Geçtiğimiz yıl yaptığı ziyaret sonrası yolların kısmen iyileştirildiğini ifade eden Kaymakam Koç, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a yaptığı açıklamada, "Bölgemizin en önemli turizm alanlarından olan 3000 rakımlı Karagöl'e 2022 yılında gelmiştik. Burada göle girerek turizme katkı sağlamak istedik. Daha sonra Özel İdare Müdürlüğümüz yol çalışmasına başladı. Eskiye oranla şuanda ulaşım daha da kolay. Artık vatandaşlarımız buraya eskiye göre daha rahat seyahat edebiliyor. Hatta ziyaretimizde birçok hemşehrimizle bir araya geldik. Yolun yapılmasından dolayı gayet memnunlar. İlerleyen dönemlerde daha çok turist çekebilmek adına önemli projeler yapmayı hedefliyoruz. Kurum amirlerimizle gerekli istişareleri yaptık" dedi. Kaymakam Koç'a incelemesinde Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Jandarma Albay Ali Taşyürek, Bulancak Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Bulancak İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Oğuz Yiğit, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, Meclis Başkanı Hayatı Gayık, Ziraat Odası Yöneticileri Aydın Karataş, İbrahim Kırım ve Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın eşlik ettiler.  
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç beraberindeki daire amirleri ve misafirleri ile Karagöl'de incelemede bulundu.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında 3000 rakımlı Karagöl'ü ziyaret ederek, burada göle giren ve Karagöl'ün turizme kazandırılması için adım atan Kaymakam Koç, Karagöl yolunda Özel İdare aracılığıyla iyileştirmeler yapıldığını kaydetti.

Geçtiğimiz yıl yaptığı ziyaret sonrası yolların kısmen iyileştirildiğini ifade eden Kaymakam Koç, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a yaptığı açıklamada, "Bölgemizin en önemli turizm alanlarından olan 3000 rakımlı Karagöl'e 2022 yılında gelmiştik. Burada göle girerek turizme katkı sağlamak istedik. Daha sonra Özel İdare Müdürlüğümüz yol çalışmasına başladı. Eskiye oranla şuanda ulaşım daha da kolay. Artık vatandaşlarımız buraya eskiye göre daha rahat seyahat edebiliyor. Hatta ziyaretimizde birçok hemşehrimizle bir araya geldik. Yolun yapılmasından dolayı gayet memnunlar. İlerleyen dönemlerde daha çok turist çekebilmek adına önemli projeler yapmayı hedefliyoruz. Kurum amirlerimizle gerekli istişareleri yaptık" dedi.

Kaymakam Koç'a incelemesinde Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Jandarma Albay Ali Taşyürek, Bulancak Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Bulancak İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Oğuz Yiğit, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, Meclis Başkanı Hayatı Gayık, Ziraat Odası Yöneticileri Aydın Karataş, İbrahim Kırım ve Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın eşlik ettiler.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
GİRESİNLİ
(28.07.2023 19:58 - #73269)
Öncelikle Bektaş dan öte 20 km lık yol çok acil yapılmalı.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.