Aytaç Görme Engelli çocuklarını Bulancak Fen Lisesi ağırladı

GÜNDEM 31.07.2023 - 17:23, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:23 2497+ kez okundu.
 

Aytaç Görme Engelli çocuklarını Bulancak Fen Lisesi ağırladı

Bulancak Fen Lisesi 21-29 Temmuz tarihlerinde Bulancak’a misafir olarak gelen Aytaç Görme Engelliler ve velileri Bulancak Fen Lisesi pansiyonunda ağırladı.
Okul müdürü Coşkun Göktekin, “Aytaç Görme Engelliler Kampı proje ekibini Bulancak Fen Lisesi pansiyonunda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Görme Engelli kardeşlerimiz ve ailelerini 8 gün boyunca misafir ettik ve devletimizin sağladığı tüm imkanlara ortak ettik. DYK Yaz Kampında kurs gören öğrencilerimizle olumlu ilişkiler kuran misafirlerimiz, okulumuz değerler eğitimine olumlu katkıda bulundular.  Aytaç Görme Engelliler kampı, Türkiye'de ve Dünyada bir ilk olarak Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek ve katkılarıyla, Bulancak İnovasyon Merkezi ve Kuşluhan Köy Yaşam Merkezinde aktif olarak etkinliklerine başladı. Sosyal hayata adaptasyonlarını sağlamak amacıyla Türkiye'nin 7 ayrı ilinden gelen 27 öğrenci, 17 refakatçi veli ve 7 öğretmen hali hazırda 21-29 Temmuz tarihleri arasında Bulancak'ta kamp etkinliklerini tamamladılar. Ve herkes kendi illerine dönüş yaptılar. Kampta ekmek yapımı gibi Yaşamsal Etkinlikler, Yazarlık Atölyesi gibi Drama ve Sanatsal Etkinlikler, Seslendirme Eğitimi, Ekoloji Etkinlikleri, düğme dikmek, ayakkabı bağlamak gibi El Beceri Etkinlikleri, Teknoloji Etkinliklerine yer verildi” dedi.  
Bulancak Fen Lisesi 21-29 Temmuz tarihlerinde Bulancak’a misafir olarak gelen Aytaç Görme Engelliler ve velileri Bulancak Fen Lisesi pansiyonunda ağırladı.

Okul müdürü Coşkun Göktekin, “ Aytaç Görme Engelliler Kampı proje ekibini Bulancak Fen Lisesi pansiyonunda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Görme Engelli kardeşlerimiz ve ailelerini 8 gün boyunca misafir ettik ve devletimizin sağladığı tüm imkanlara ortak ettik. DYK Yaz Kampında kurs gören öğrencilerimizle olumlu ilişkiler kuran misafirlerimiz, okulumuz değerler eğitimine olumlu katkıda bulundular.  Aytaç Görme Engelliler kampı, Türkiye'de ve Dünyada bir ilk olarak Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek ve katkılarıyla, Bulancak İnovasyon Merkezi ve Kuşluhan Köy Yaşam Merkezinde aktif olarak etkinliklerine başladı. Sosyal hayata adaptasyonlarını sağlamak amacıyla Türkiye'nin 7 ayrı ilinden gelen 27 öğrenci, 17 refakatçi veli ve 7 öğretmen hali hazırda 21-29 Temmuz tarihleri arasında Bulancak'ta kamp etkinliklerini tamamladılar. Ve herkes kendi illerine dönüş yaptılar. Kampta ekmek yapımı gibi Yaşamsal Etkinlikler, Yazarlık Atölyesi gibi Drama ve Sanatsal Etkinlikler, Seslendirme Eğitimi, Ekoloji Etkinlikleri, düğme dikmek, ayakkabı bağlamak gibi El Beceri Etkinlikleri, Teknoloji Etkinliklerine yer verildi” dedi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.