Terme’ye yeni gasilhane

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2023 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2023 - 15:04 4061+ kez okundu.
 

Terme’ye yeni gasilhane

Terme’ye yeni gasilhane
Samsun Terme Belediyesi tarafından ilçeye yeni gasilhane yapılıyor.İlçede cenaze hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi amacıyla Elmalık Mahallesi’nde Asri Mezarlık karşısında inşa edilen gasilhane projesinde mescit, abdesthaneler, bay-bayan cenaze yıkama alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alacak.Gasilhane binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geçtiğimiz ay temelini atarak inşasına başladığımız yeni gasilhanemizin kaba inşaatı bitmek üzere. Çalışmaları her fırsatta yerinde inceliyor ve yakından takip ediyoruz. İlçemizin bir ihtiyacını daha gideriyoruz. Çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte ilçemiz modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek yeni bir gasilhaneye sahip olacak. 1000 metrekarelik alanda 250 metrekare kapalı alana sahip gasilhanemizde mescit, abdesthaneler, bay-bayan cenaze yıkama alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
Terme’ye yeni gasilhane
Samsun Terme Belediyesi tarafından ilçeye yeni gasilhane yapılıyor.
İlçede cenaze hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi amacıyla Elmalık Mahallesi’nde Asri Mezarlık karşısında inşa edilen gasilhane projesinde mescit, abdesthaneler, bay-bayan cenaze yıkama alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alacak.
Gasilhane binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geçtiğimiz ay temelini atarak inşasına başladığımız yeni gasilhanemizin kaba inşaatı bitmek üzere. Çalışmaları her fırsatta yerinde inceliyor ve yakından takip ediyoruz. İlçemizin bir ihtiyacını daha gideriyoruz. Çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte ilçemiz modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek yeni bir gasilhaneye sahip olacak. 1000 metrekarelik alanda 250 metrekare kapalı alana sahip gasilhanemizde mescit, abdesthaneler, bay-bayan cenaze yıkama alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.