Giresunspor'da çok önemli iki görev

SPOR 01.08.2023 - 22:19, Güncelleme: 08.08.2023 - 03:47 5110+ kez okundu.
 

Giresunspor'da çok önemli iki görev

Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Nahid R.Yamak başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu önemli kararlara imza attılar.
Toplantıda gurbette yaşayan hemşerilerimizi Çotanak Arma etrafında birleştirmek, kulübüm geleceği için hayati öneme sahip olan transfer tahtasının açılması konusunda birlikte hareket etmek, İstanbul ve Bursa'da yaşayan Giresunspor sevdalılarını ve şehrimizin gurbetteki dinamiklerini kulübün menfaatleri doğrultusunda harekete geçirmek amacıyla Giresunspor İstanbul Temsilciliğine Serkan Cihan ve Giresunspor Bursa Temsilciliğine ise Üzeyir Aktaş getirildiği açıklandı. kralbetz.com Yapılan açıklamada birlikte hareket edildiğinde aşılamayacak hiç bir zorluk olmadığını çok iyi bilen büyük bir camianın fertleri olarak, tüm Giresunluları Giresunspor etrafında birlik olmaya davet ederek, İstanbul ve Bursa temsilcilerimize yeni görevlerinde başarılar dilendi.
Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Nahid R.Yamak başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu önemli kararlara imza attılar.

Toplantıda gurbette yaşayan hemşerilerimizi Çotanak Arma etrafında birleştirmek, kulübüm geleceği için hayati öneme sahip olan transfer tahtasının açılması konusunda birlikte hareket etmek, İstanbul ve Bursa'da yaşayan Giresunspor sevdalılarını ve şehrimizin gurbetteki dinamiklerini kulübün menfaatleri doğrultusunda harekete geçirmek amacıyla Giresunspor İstanbul Temsilciliğine Serkan Cihan ve Giresunspor Bursa Temsilciliğine ise Üzeyir Aktaş getirildiği açıklandı.

kralbetz.com

Yapılan açıklamada birlikte hareket edildiğinde aşılamayacak hiç bir zorluk olmadığını çok iyi bilen büyük bir camianın fertleri olarak, tüm Giresunluları Giresunspor etrafında birlik olmaya davet ederek, İstanbul ve Bursa temsilcilerimize yeni görevlerinde başarılar dilendi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.