Manisa’da hayat boyu çalışmalar dolu dizgin

GÜNDEM 02.08.2023 - 09:46, Güncelleme: 02.08.2023 - 09:46 3887+ kez okundu.
 

Manisa’da hayat boyu çalışmalar dolu dizgin

Manisa, Yunusemre ilçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce yılsonu değerlendirme toplantısında Hayat Boyu Öğrenme çalışmaları ele alındı.
Yunusemre Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğünce yıl içerisinde yapılan etkinlikler ve kurslar hakkında geniş detaylı sunumda bulunan Halk Eğitimi Müdürü Ayşen Oğuz, “Bünyemizde 16 kadrolu öğretmenimiz bulunuyor. Ayrıca 450 usta öğretici, 18 emekli eğitimci, 152 kurs öğretmeni yer alıyor. Bu kadromuzla 200 çeşit kurum üzerinden 2 bin 700 kurs açtık. Bu kurslarımıza katılım gösteren 42 bin 500 vatandaşımız katıldıkları kurslarla ilgili katılım belgelerine kavuştular” dedi.” Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, “Şehrimizdeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde engellilerden, spor yetiştirenlere, Kur’an Kerim eğitimlerine, aşçılardan müzikçilere kadar kurslarımızı açtık ve bu yılda açmaya devam edeceğiz. Örgün eğitimin yanında yaygın eğitimin önemi son derece önemli. ‘Hayat boyu öğrenme’ deniliyorsa bizde bunun içerisinde mutlaka bulunacağız” Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, “Hayat boyu eğitim her zaman hayatının her alanına dokunan, geniş yelpazesi olan 100’ün üzerinde alanda insanlara katkı sunan bir proje” dedi Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğünü üstlenen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülenaz Selçuk, “Ben eğitim bilimciyim sonuçta öğretmen yetiştiriyorum. Yetiştirdiğim bütün öğretmenlerimi de bunu söylüyorum özellikle lisansüstünde. Üniversite olarak sizlere çok yakından takip ediyoruz ve Üniversite olarak her daim yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. Toplantı sonunda Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinde yeni açılan atölyeler gezildi. Yunusemre Kaymakam Vekili ve Şehzadeler İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Jandarma İlçe Komutanlığı adına Jandarma Teğmen Gülen Uçar, MCBÜ adına Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülenaz Selçuk, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sak, MSSK Yönetim Kurulu üyesi Haldun Dalyan, Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın ve kurum yetkilileri katıldı.  
Manisa, Yunusemre ilçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce yılsonu değerlendirme toplantısında Hayat Boyu Öğrenme çalışmaları ele alındı.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğünce yıl içerisinde yapılan etkinlikler ve kurslar hakkında geniş detaylı sunumda bulunan Halk Eğitimi Müdürü Ayşen Oğuz, “Bünyemizde 16 kadrolu öğretmenimiz bulunuyor. Ayrıca 450 usta öğretici, 18 emekli eğitimci, 152 kurs öğretmeni yer alıyor. Bu kadromuzla 200 çeşit kurum üzerinden 2 bin 700 kurs açtık. Bu kurslarımıza katılım gösteren 42 bin 500 vatandaşımız katıldıkları kurslarla ilgili katılım belgelerine kavuştular” dedi.”

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, “Şehrimizdeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde engellilerden, spor yetiştirenlere, Kur’an Kerim eğitimlerine, aşçılardan müzikçilere kadar kurslarımızı açtık ve bu yılda açmaya devam edeceğiz. Örgün eğitimin yanında yaygın eğitimin önemi son derece önemli. ‘Hayat boyu öğrenme’ deniliyorsa bizde bunun içerisinde mutlaka bulunacağız”

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, “Hayat boyu eğitim her zaman hayatının her alanına dokunan, geniş yelpazesi olan 100’ün üzerinde alanda insanlara katkı sunan bir proje” dedi

Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğünü üstlenen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülenaz Selçuk, “Ben eğitim bilimciyim sonuçta öğretmen yetiştiriyorum. Yetiştirdiğim bütün öğretmenlerimi de bunu söylüyorum özellikle lisansüstünde. Üniversite olarak sizlere çok yakından takip ediyoruz ve Üniversite olarak her daim yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Toplantı sonunda Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinde yeni açılan atölyeler gezildi. Yunusemre Kaymakam Vekili ve Şehzadeler İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Jandarma İlçe Komutanlığı adına Jandarma Teğmen Gülen Uçar, MCBÜ adına Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülenaz Selçuk, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sak, MSSK Yönetim Kurulu üyesi Haldun Dalyan, Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın ve kurum yetkilileri katıldı.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.