Kitapseverler Bulancak’ta buluştu

GÜNDEM 07.08.2023 - 17:38, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:38 4953+ kez okundu.
 

Kitapseverler Bulancak’ta buluştu

Bulancak Devlet Hastanesi (BDH) Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Reyhan İnce Kasap’ın oluşturduğu Türkiye geneli whatsapp Kitapseverler kulübü üyelerinden Bulancak, Piraziz de oturanlar bu kez Saraçlı İnovasyon merkezi’nde biraraya geldiler.
Bulancak’ta ikinci kez düzenledikleri buluşma etkinliğine imza atan Whatsapp Kitapseverler Kulübü’nün bu yılki durağı Bulancak İnovasyon merkezi oldu. Geçtiğimiz Çarşamba saat 18.00’de Biom’da buluşan whatsapp Kitapseverler Kulübü üyeleri hem tanıştılar hemde keyifli vakit geçirdiler. Gelenler arasında Bulancak kaymakamı Ünal Koç’ta hazır bulundu. Saraçlı’dan ev kadını Leyla Üstün ve yardımcısı Ziraat mühendisi Buket Falcı’nın birlikte hazırladıkları Taş fırınından pişen köy ekmeğini tereyağı ile tattılar. Kahve ve çaylarını yudumlarken peynir, karbuz ve patates kızartmasından tat aldılar. Whatsaap Kitapseverler Kulübü Kurucusu Reyhan İnce Kasap tüm katılımcılara ve Bulancak kaymakamı Ünal Koç’a teşekkür ederken; “Bundan böyle her yaz bir başka yerde buluşmayı teklif etti. Kitapseverler Kulübü üyelerinden Emekli öğretmen-Köşe yazarı Erol Küçük: ’’Burada sessiz, doğa ile iç içe kitapsever dostlarla buluşmak ayrı bir duygu. Çoğu zaman bu buluşma içimden geçmişti. Bir iki kez başkanımız Reyhan Hanım’a söylememe rağmen iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenemedi. Kısmet bugüne imiş. Bizleri kırmayarak bizle beraber olan kaymakamımız Sayın Ünal beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Kitapta okuduğunuz bir cümlenin altını çizmenin keyfi bambaşka. Eskiden bir kitaba ulaşmak için kilometrelerce yol kat ederken şimdi elektronik imkânlarla o kitaba ulaşabiliyorsunuz.  Günümüzde insanların okumamak için o kadar çok bahanesi var ki. Maalesef okumuyoruz’’ dedi. Günün anısına kitapseverlere kaymakam Ünal Koç Hasan Ali Yücel Klasikler dizisi birer roman hediye etti.  
Bulancak Devlet Hastanesi (BDH) Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Reyhan İnce Kasap’ın oluşturduğu Türkiye geneli whatsapp Kitapseverler kulübü üyelerinden Bulancak, Piraziz de oturanlar bu kez Saraçlı İnovasyon merkezi’nde biraraya geldiler.

Bulancak’ta ikinci kez düzenledikleri buluşma etkinliğine imza atan Whatsapp Kitapseverler Kulübü’nün bu yılki durağı Bulancak İnovasyon merkezi oldu.

Geçtiğimiz Çarşamba saat 18.00’de Biom’da buluşan whatsapp Kitapseverler Kulübü üyeleri hem tanıştılar hemde keyifli vakit geçirdiler. Gelenler arasında Bulancak kaymakamı Ünal Koç’ta hazır bulundu. Saraçlı’dan ev kadını Leyla Üstün ve yardımcısı Ziraat mühendisi Buket Falcı’nın birlikte hazırladıkları Taş fırınından pişen köy ekmeğini tereyağı ile tattılar. Kahve ve çaylarını yudumlarken peynir, karbuz ve patates kızartmasından tat aldılar.

Whatsaap Kitapseverler Kulübü Kurucusu Reyhan İnce Kasap tüm katılımcılara ve Bulancak kaymakamı Ünal Koç’a teşekkür ederken; “Bundan böyle her yaz bir başka yerde buluşmayı teklif etti.

Kitapseverler Kulübü üyelerinden Emekli öğretmen-Köşe yazarı Erol Küçük: ’’Burada sessiz, doğa ile iç içe kitapsever dostlarla buluşmak ayrı bir duygu. Çoğu zaman bu buluşma içimden geçmişti. Bir iki kez başkanımız Reyhan Hanım’a söylememe rağmen iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenemedi. Kısmet bugüne imiş. Bizleri kırmayarak bizle beraber olan kaymakamımız Sayın Ünal beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Kitapta okuduğunuz bir cümlenin altını çizmenin keyfi bambaşka. Eskiden bir kitaba ulaşmak için kilometrelerce yol kat ederken şimdi elektronik imkânlarla o kitaba ulaşabiliyorsunuz.  Günümüzde insanların okumamak için o kadar çok bahanesi var ki. Maalesef okumuyoruz’’ dedi.

Günün anısına kitapseverlere kaymakam Ünal Koç Hasan Ali Yücel Klasikler dizisi birer roman hediye etti.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.