Nafi Dikmen Sokak’ta muhteşem dönüşüm!

GÜNDEM 10.08.2023 - 17:13, Güncelleme: 10.08.2023 - 17:13 5677+ kez okundu.
 

Nafi Dikmen Sokak’ta muhteşem dönüşüm!

Nafi Dikmen Sokak, belediyenin destekleriyle sanatın ve kültürel etkinliklerin merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.
Sevda ve Bülent Bekçi çiftinin öncülüğünde değişime uğrayan sokak, Bulancak Belediyesi’nin desteğiyle birlikte ‘Sanat Sokağı’na dönüştü. Zemine ve duvarlarına resimler çizilen Sokak’ta yapılan çevre düzenlemesi, vatandaşlar tarafından olumlu tepkilerle karşılandı. Sokak esnafının öncülüğünde gerçekleşen çeşitli etkinlikler ve yenilikçi projelerin bir araya geldiği Nafi Dikmen Sokak’ta; İşletmeciliğini Sevda ve Bülent Bekçi çiftinin yaptığı Kurabiyem Çay Evi, 12 Ağustos’ta açılışı gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde Nafi Dikmen Sokak’ta düzenledikleri 'Bülent Amca' Kukla Gösterisi etkinliğiyle dikkat çeken Kurabiyem Çay Evi’nin sanat ve kültürün sokakta buluştuğu bir nokta haline gelmesi planlanıyor. Bu etkinlik, hem esnaf arasındaki dayanışmayı pekiştirmeyi hem de sokakta bulunan işletmelerin işbirliği içerisinde yaratıcı etkinlikler düzenlemesini amaçlayan bir adım olarak görülüyor. Sokak zemini ve duvarlarına yapılan resimlerle sokağın atmosferi değiştirilirken, esnafın çabalarıyla sokak adım adım bir sanat ve kültür merkezine dönüşüyor. Kurabiyem Çay Evi’nde geleneksel çay evi konseptinin ötesine geçilerek; farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. İşletme sahibi Sevda Bekçi, “İyi niyetle ve güzel düşüncelerle çıktığımız bu yolda bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bulancak Belediyesi’nin ve çevredeki esnaf arkadaşlarında bu projeye sahip çıkması bizleri çok mutlu ediyor. Cumartesi günü gerçekleşecek olan açılışımıza tüm sanatseverler dostlarımızı bekliyoruz. Bu sokak hepimizin katkı sunmak isteyen herkese kapımızın açık.” Sözleriyle, öncülük ettikleri bu güzel oluşum ile Bulancaklı sanatseverlere seslenerek destek olmaya davet etti.
Nafi Dikmen Sokak, belediyenin destekleriyle sanatın ve kültürel etkinliklerin merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Sevda ve Bülent Bekçi çiftinin öncülüğünde değişime uğrayan sokak, Bulancak Belediyesi’nin desteğiyle birlikte ‘Sanat Sokağı’na dönüştü. Zemine ve duvarlarına resimler çizilen Sokak’ta yapılan çevre düzenlemesi, vatandaşlar tarafından olumlu tepkilerle karşılandı.

Sokak esnafının öncülüğünde gerçekleşen çeşitli etkinlikler ve yenilikçi projelerin bir araya geldiği Nafi Dikmen Sokak’ta; İşletmeciliğini Sevda ve Bülent Bekçi çiftinin yaptığı Kurabiyem Çay Evi, 12 Ağustos’ta açılışı gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz günlerde Nafi Dikmen Sokak’ta düzenledikleri 'Bülent Amca' Kukla Gösterisi etkinliğiyle dikkat çeken Kurabiyem Çay Evi’nin sanat ve kültürün sokakta buluştuğu bir nokta haline gelmesi planlanıyor. Bu etkinlik, hem esnaf arasındaki dayanışmayı pekiştirmeyi hem de sokakta bulunan işletmelerin işbirliği içerisinde yaratıcı etkinlikler düzenlemesini amaçlayan bir adım olarak görülüyor. Sokak zemini ve duvarlarına yapılan resimlerle sokağın atmosferi değiştirilirken, esnafın çabalarıyla sokak adım adım bir sanat ve kültür merkezine dönüşüyor.

Kurabiyem Çay Evi’nde geleneksel çay evi konseptinin ötesine geçilerek; farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. İşletme sahibi Sevda Bekçi, “İyi niyetle ve güzel düşüncelerle çıktığımız bu yolda bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bulancak Belediyesi’nin ve çevredeki esnaf arkadaşlarında bu projeye sahip çıkması bizleri çok mutlu ediyor. Cumartesi günü gerçekleşecek olan açılışımıza tüm sanatseverler dostlarımızı bekliyoruz. Bu sokak hepimizin katkı sunmak isteyen herkese kapımızın açık.” Sözleriyle, öncülük ettikleri bu güzel oluşum ile Bulancaklı sanatseverlere seslenerek destek olmaya davet etti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.