Seyit Oto Lastik açıldı

GÜNDEM 10.08.2023 - 17:37, Güncelleme: 10.08.2023 - 17:44 6196+ kez okundu.
 

Seyit Oto Lastik açıldı

İşletmeciliğini Seyit Can Piri’nin yaptığı Seyit Oto Lastik Güzelyalı Mahallesi Levent Ozan Sokakta dualarla hizmete açıldı.
Müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısıyla hizmet sunacağını söyleyen Piri, ‘Amacımız müşterilerin beklentilerini tam olarak karşılamaktır. Bu manada Bulancaklı halkımıza hizmet vermek için bu sektörde an kaliteli firmalar ile çalışıyoruz. 7 yıllık tecrübem ile halkımıza hizmet vermekten dolayı oldukça heyecanlıyım. İş yerimiz hem bizlere hem de halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Düzenlenen açılışa, Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, Müdürler ve vatandaşlar katıldı.
İşletmeciliğini Seyit Can Piri’nin yaptığı Seyit Oto Lastik Güzelyalı Mahallesi Levent Ozan Sokakta dualarla hizmete açıldı.

Müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısıyla hizmet sunacağını söyleyen Piri, ‘Amacımız müşterilerin beklentilerini tam olarak karşılamaktır. Bu manada Bulancaklı halkımıza hizmet vermek için bu sektörde an kaliteli firmalar ile çalışıyoruz. 7 yıllık tecrübem ile halkımıza hizmet vermekten dolayı oldukça heyecanlıyım. İş yerimiz hem bizlere hem de halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Düzenlenen açılışa, Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, Müdürler ve vatandaşlar katıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.