MHP kongre sürecini değerlendirdi

SİYASET 15.08.2023 - 09:44, Güncelleme: 15.08.2023 - 09:44 6335+ kez okundu.
 

MHP kongre sürecini değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili, MHP’de 9 Ağustos itibariyle başlayan kongre sürecini değerlendirdi.
MHP’nin 54 yıllık siyasi hayatında içerisinde Türk siyasetinin amiral gemisi olduğunu vurgulayan Erkan Akçay, “Kongre sürecini başlattık. Yerel yönetimler süreçlerini de en iyi şekilde başarıyla tamamlayacağız. MHP 54 yıllık siyasi hayatında içerisinde Türk siyasetinin amiral gemisi olmuştur. 54 yıllık süre içinde kendi gündemine hakim olmuştur. Başkalarının ve başka odakların gündeminin peşine takılmaması anlamına gelir. Şu an Türk siyasetinde 120’den fazla siyasi parti var. Bunların bir kısmı seçimlere girme hakkı kazandı, bir kısmı da TBMM’de temsil ediliyor. Bu siyasi partilerin pek çoğuna baktığımızda bunların gündeminde baktığımızda önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışının tam tersine ‘önce ben ve partim, sonra ülkem ve milletim’ anlayışının hakim olduğunu görüyoruz. MHP bu 54 yıllık siyasi hayatında uyguladığı politikalarla daima ilkeli, sorumlu, sorun çözen, inisiyatif alan bir siyasi parti olmuştur. MHP kendi gündemine hakim bir şekilde hedeflerine doğru adım adım ilerlemektedir. 14 ve 28 Mayıs seçimlerini gerçekleştirdik. Seçimlerden önce aday belli karar net temasıyla faaliyetlerimizi yürüttük. Türkiye’nin istikrarı, güçlenmesi kapsamında hedeflere ulaşılmıştır” diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili, MHP’de 9 Ağustos itibariyle başlayan kongre sürecini değerlendirdi.

MHP’nin 54 yıllık siyasi hayatında içerisinde Türk siyasetinin amiral gemisi olduğunu vurgulayan Erkan Akçay, “Kongre sürecini başlattık. Yerel yönetimler süreçlerini de en iyi şekilde başarıyla tamamlayacağız. MHP 54 yıllık siyasi hayatında içerisinde Türk siyasetinin amiral gemisi olmuştur. 54 yıllık süre içinde kendi gündemine hakim olmuştur. Başkalarının ve başka odakların gündeminin peşine takılmaması anlamına gelir. Şu an Türk siyasetinde 120’den fazla siyasi parti var. Bunların bir kısmı seçimlere girme hakkı kazandı, bir kısmı da TBMM’de temsil ediliyor.

Bu siyasi partilerin pek çoğuna baktığımızda bunların gündeminde baktığımızda önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışının tam tersine ‘önce ben ve partim, sonra ülkem ve milletim’ anlayışının hakim olduğunu görüyoruz. MHP bu 54 yıllık siyasi hayatında uyguladığı politikalarla daima ilkeli, sorumlu, sorun çözen, inisiyatif alan bir siyasi parti olmuştur. MHP kendi gündemine hakim bir şekilde hedeflerine doğru adım adım ilerlemektedir. 14 ve 28 Mayıs seçimlerini gerçekleştirdik. Seçimlerden önce aday belli karar net temasıyla faaliyetlerimizi yürüttük. Türkiye’nin istikrarı, güçlenmesi kapsamında hedeflere ulaşılmıştır” diye konuştu.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.