Bulancak Fen Lisesi’nden tarihi başarı!

EĞİTİM 28.08.2023 - 17:10, Güncelleme: 28.08.2023 - 19:17 14441+ kez okundu.
 

Bulancak Fen Lisesi’nden tarihi başarı!

2023 YKS sınavında Bulancak Fen Lisesi öğrencilerinin başarısı göz doldurdu.
Gazetemize konuşan Okul Müdürü Coşkun Göktekin, “YKS sınavında okulumuzdan mezun olan 2022 ve 2023 yılı mezun öğrencilerimizin tam listesini okulumuz internet sitesinde yayınladık. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu ülkemizin güzide üniversitelerinin istedikleri bölümünü kazandılar. 2023 yılında mezun olan 57 öğrencimizden 31 öğrencimiz istedikleri bölümleri kazanırken, 26 öğrencimiz ise yeterli puan almalarına rağmen hedefledikleri üniversite veya bölüme gidemedikleri için bir sonraki sınava hazırlanmaya karar vererek tercih yapmamışlardır. Son duruma göre 2023 mezunlarımızın % 54.4'ü bir üst öğrenime kayıt yaptırmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizden 11 öğrenci başta Hacettepe Tıp Fakültesi olmak üzere birçok üniversitenin Tıp Fakültelerini, 19 Öğrencimiz ülkenin önde gelen mühendislik fakültelerini, 6 öğrencimiz Hukuk Fakültesini, 3 öğrencimiz Diş Hekimliği, 3 öğrencimiz Eczacılık fakültesi, 6 öğrencimiz Hemşirelik kazanırken 15 öğrencimiz de diğer bölümlere yerleştiler. Başarıda emeği geçen ve başarının asıl sahibi öğrencilerimizi, velilerini, onları ana sınıfından itibaren yetiştiren, emek veren öğretmenlerini, idarecilerini ve başarının son noktasında büyük özveri sarf eden değerli idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul çalışanlarımızı tebrik ederiz. Hiç bir başarı tesadüf değildir, başarı emek ister, strateji ister, irade ister. Bulancak Fen Lisesi eğitim ordusu Bulancak'ın çocuklarına hizmet için her daim göreve hazırdır. Başarıyı uzakta aramayın, hemen yanı başınızdayız” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                  
2023 YKS sınavında Bulancak Fen Lisesi öğrencilerinin başarısı göz doldurdu.

Gazetemize konuşan Okul Müdürü Coşkun Göktekin, “ YKS sınavında okulumuzdan mezun olan 2022 ve 2023 yılı mezun öğrencilerimizin tam listesini okulumuz internet sitesinde yayınladık. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu ülkemizin güzide üniversitelerinin istedikleri bölümünü kazandılar. 2023 yılında mezun olan 57 öğrencimizden 31 öğrencimiz istedikleri bölümleri kazanırken, 26 öğrencimiz ise yeterli puan almalarına rağmen hedefledikleri üniversite veya bölüme gidemedikleri için bir sonraki sınava hazırlanmaya karar vererek tercih yapmamışlardır. Son duruma göre 2023 mezunlarımızın % 54.4'ü bir üst öğrenime kayıt yaptırmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizden 11 öğrenci başta Hacettepe Tıp Fakültesi olmak üzere birçok üniversitenin Tıp Fakültelerini, 19 Öğrencimiz ülkenin önde gelen mühendislik fakültelerini, 6 öğrencimiz Hukuk Fakültesini, 3 öğrencimiz Diş Hekimliği, 3 öğrencimiz Eczacılık fakültesi, 6 öğrencimiz Hemşirelik kazanırken 15 öğrencimiz de diğer bölümlere yerleştiler. Başarıda emeği geçen ve başarının asıl sahibi öğrencilerimizi, velilerini, onları ana sınıfından itibaren yetiştiren, emek veren öğretmenlerini, idarecilerini ve başarının son noktasında büyük özveri sarf eden değerli idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul çalışanlarımızı tebrik ederiz. Hiç bir başarı tesadüf değildir, başarı emek ister, strateji ister, irade ister. Bulancak Fen Lisesi eğitim ordusu Bulancak'ın çocuklarına hizmet için her daim göreve hazırdır. Başarıyı uzakta aramayın, hemen yanı başınızdayız” dedi.

                                                                                                                                                                                                                                           

 

 

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.