Okul servisi şoförlerine seminer

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2023 - 22:30, Güncelleme: 08.09.2023 - 21:56 6698+ kez okundu.
 

Okul servisi şoförlerine seminer

Okul servisi şoförlerine seminer
Samsun’un Çarşamba ilçesinde okul servis şoförleri ile rehber personele yeni eğitim-öğretim yılı bilgilendirme semineri düzenlendi.Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ile Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği tarafından, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde paydaş kurumlar ile müşterek olarak okul servis şoförlerine ve rehber personele yönelik seminer düzenlendi. Seminere katılan okul servisi şoförlerine ’Okul servis taşıtlarında aranan şartlar, okul servis şoförlerinde aranan şartlar, rehber personelde aranan şartlar, trafik kurallarının önemi, araçlarda bulunması gereken araç ve gereçler, okul servis araçlarının bakımı ve emniyet kemeri kullanımı’ konularında bilgiler verildi.
Okul servisi şoförlerine seminer
Samsun’un Çarşamba ilçesinde okul servis şoförleri ile rehber personele yeni eğitim-öğretim yılı bilgilendirme semineri düzenlendi.

Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ile Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği tarafından, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde paydaş kurumlar ile müşterek olarak okul servis şoförlerine ve rehber personele yönelik seminer düzenlendi. Seminere katılan okul servisi şoförlerine ’Okul servis taşıtlarında aranan şartlar, okul servis şoförlerinde aranan şartlar, rehber personelde aranan şartlar, trafik kurallarının önemi, araçlarda bulunması gereken araç ve gereçler, okul servis araçlarının bakımı ve emniyet kemeri kullanımı’ konularında bilgiler verildi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.