29 yaşında ki serçe dikkatleri üzerine çekiyor

YAŞAM 17.09.2023 - 14:26, Güncelleme: 17.09.2023 - 14:56 10330+ kez okundu.
 

29 yaşında ki serçe dikkatleri üzerine çekiyor

Aslen Gümüşhaneli olan ama Giresun’da ikamet eden Alperen Kiraz’ın 2020 yılında 17 bin liraya aldığı ve klasik otomobil tutkunlarının hayranlıkla baktığı 1994 model Serçe aracı, dikkatleri üzerine çekiyor.
Aracını kırmızı renge boyatan, 1990’lı yılların çeşitli sözleri ve ünlü oyuncu Sadri Alışık’ın fotoğrafını aracın arka camına yapıştıran Kiraz, serçeyi gören her insanın resim çektirmek istediğini söyledi. Özellikle küçük çocukların daha çok dikkatini çeken aracını satmayı düşünmediğini ama eğer değerini bulursa satabileceğini ifade eden Kiraz, “Bugün eğer aracımı satacaksam 170 bin liradan aşağı satmayı düşünmüyorum. Çünkü 1994 model serçem herkesin dikkatini çekiyor. Milyonluk bir arabaya binsem bu kadar ilgi odağı olacağını düşünmüyorum” dedi. Aracıyla eniştesi Emre Güneş’in memleketi Bulancak’a gelen Kiraz, 1994 model serçe ile bir çok kişinin resim çektirdiğini kaydederek, klasik araba tutkusunun bir başka olduğunu sözlerine ekledi. Kırmızı renkli serçeyi gören Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın kızı Beril Su Yıldız’da aracı görünce hayranlığını gizleyemeyerek, araçla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Aslen Gümüşhaneli olan ama Giresun’da ikamet eden Alperen Kiraz’ın 2020 yılında 17 bin liraya aldığı ve klasik otomobil tutkunlarının hayranlıkla baktığı 1994 model Serçe aracı, dikkatleri üzerine çekiyor.

Aracını kırmızı renge boyatan, 1990’lı yılların çeşitli sözleri ve ünlü oyuncu Sadri Alışık’ın fotoğrafını aracın arka camına yapıştıran Kiraz, serçeyi gören her insanın resim çektirmek istediğini söyledi. Özellikle küçük çocukların daha çok dikkatini çeken aracını satmayı düşünmediğini ama eğer değerini bulursa satabileceğini ifade eden Kiraz, “Bugün eğer aracımı satacaksam 170 bin liradan aşağı satmayı düşünmüyorum. Çünkü 1994 model serçem herkesin dikkatini çekiyor. Milyonluk bir arabaya binsem bu kadar ilgi odağı olacağını düşünmüyorum” dedi.

Aracıyla eniştesi Emre Güneş’in memleketi Bulancak’a gelen Kiraz, 1994 model serçe ile bir çok kişinin resim çektirdiğini kaydederek, klasik araba tutkusunun bir başka olduğunu sözlerine ekledi.

Kırmızı renkli serçeyi gören Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın kızı Beril Su Yıldız’da aracı görünce hayranlığını gizleyemeyerek, araçla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.