Giresun yaylalarındaki sonbahar güzelliği dron ile görüntülendi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2023 - 14:30, Güncelleme: 01.10.2023 - 14:12 21178+ kez okundu.
 

Giresun yaylalarındaki sonbahar güzelliği dron ile görüntülendi

Giresun yaylalarındaki sonbahar güzelliği dron ile görüntülendi
Giresun’un en önemli turizm alanlarından biri olan Kümbet Yaylası’ndaki bitki örtüsü, renk cümbüşüyle sonbahara ayrı bir güzellik katarken, doğa gezginleri ve fotoğrafçılara da görsel şölen sunuyor.Giresun’un Dereli ilçesine bağlı turizm alanlarından biri olan Kümbet Yaylası sonbaharın gelmesiyle birlikte çok sayıda doğa tutkunlarını ağırlıyor.Kümbet Yaylası’ndaki yeşil, sarı ve kahverengi tonlarına bürünen sonbahar güzelliği dron ile görüntülendi. Yayladaki bitki örtüsü renk cümbüşüyle sonbahara ayrı bir güzellik katarken, doğa sever ve gezginlerine de görsel şölen sunuyor.Öte yandan, yetkililer tarafından son dönemde doğa turizminde büyük ivme kazanan Giresun yaylalarının ziyaretçilerine her mevsim ayrı bir güzellik sunması bölge ekonomisine ve istihdama da büyük katkı sağladığı ifade edilerek, yaşanan gelişmelerden son derece memnun olan yöre halkı da bu güzellikleri korumaya ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmaya özen gösterilmesini istedi.
Giresun yaylalarındaki sonbahar güzelliği dron ile görüntülendi
Giresun’un en önemli turizm alanlarından biri olan Kümbet Yaylası’ndaki bitki örtüsü, renk cümbüşüyle sonbahara ayrı bir güzellik katarken, doğa gezginleri ve fotoğrafçılara da görsel şölen sunuyor.
Giresun’un Dereli ilçesine bağlı turizm alanlarından biri olan Kümbet Yaylası sonbaharın gelmesiyle birlikte çok sayıda doğa tutkunlarını ağırlıyor.
Kümbet Yaylası’ndaki yeşil, sarı ve kahverengi tonlarına bürünen sonbahar güzelliği dron ile görüntülendi. Yayladaki bitki örtüsü renk cümbüşüyle sonbahara ayrı bir güzellik katarken, doğa sever ve gezginlerine de görsel şölen sunuyor.
Öte yandan, yetkililer tarafından son dönemde doğa turizminde büyük ivme kazanan Giresun yaylalarının ziyaretçilerine her mevsim ayrı bir güzellik sunması bölge ekonomisine ve istihdama da büyük katkı sağladığı ifade edilerek, yaşanan gelişmelerden son derece memnun olan yöre halkı da bu güzellikleri korumaya ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmaya özen gösterilmesini istedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.