Belediye Meclisi toplandı

GÜNDEM 04.10.2023 - 15:16, Güncelleme: 04.10.2023 - 15:27 20218+ kez okundu.
 

Belediye Meclisi toplandı

Giresun Belediyesi Ekim ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara sevk edildi. Toplantıda, 5 Ekim Perşembe günü Giresun’a gelecek olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Giresun fahri hemşehri ilan edilmesi ve kendisine fahri hemşehrilik beratı verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Giresun’u ziyaret edecek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek; “Sayın Ersin Tatar devlet başkanları düzeyinde farklı ülkeden Giresun’u ziyaret edecek olan ilk Cumhurbaşkanı ve bu ziyareti son derece önemsiyoruz. Tüm meclis üyelerimizi de Sayın Cumhurbaşkanımızın programına davet ediyoruz.” dedi.
Giresun Belediyesi Ekim ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara sevk edildi.

Toplantıda, 5 Ekim Perşembe günü Giresun’a gelecek olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Giresun fahri hemşehri ilan edilmesi ve kendisine fahri hemşehrilik beratı verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Giresun’u ziyaret edecek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek; “Sayın Ersin Tatar devlet başkanları düzeyinde farklı ülkeden Giresun’u ziyaret edecek olan ilk Cumhurbaşkanı ve bu ziyareti son derece önemsiyoruz. Tüm meclis üyelerimizi de Sayın Cumhurbaşkanımızın programına davet ediyoruz.” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.