ETRE Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı!

YAŞAM 15.10.2023 - 14:59, Güncelleme: 15.10.2023 - 14:59 21699+ kez okundu.
 

ETRE Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı!

"ETRE Psikolojik Danışmanlık Merkezi", geniş katılımlı bir açılış töreniyle hizmete girdi.
Sıradışı  Danışmanlık  Merkezi' ni, Giresun 'a kazandıran Uzman Psikolojik Danışman/ Pedagog Selin Yıldız, hedeflerinin her yaş grubundan  insanlara hitap etmek olduğunu söyledi.Yıldız, şu bilgileri verdi: "Merkezimizde çocuk, ergen, yetişkin terapileri, 1-6 yaş grubunda gelişim destekli oyun atölyeleri, çift ve aile danışmanlığı yapıyoruz. 2-12 yaş gurubu çocuklarda görülen her türlü psikolojik sorunla ilgili bireysel oyun terapisi gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda zeka ve gelişim testleri uygulaması ve uygulama sonucuna göre gelişim takibi yaparak ebeveyn danışmanlığı ve eğitimi hizmeti sunuyoruz. Başka bir anlatımla, insan hayatını şekillendirebilecek çocukluktan yetişkinliğe tüm gelişim dönemlerini kapsayacak her türlü psikolojik danışmanlık hizmeti merkezimizde mevcuttur." ETRE Psikolojik Danışmanlık Merkezi danışanlarına, Çıtlakkale Mahallesi, MSK Plaza (Migros üstü) kat  3/201 adresinde hizmet verecek.
"ETRE Psikolojik Danışmanlık Merkezi", geniş katılımlı bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Sıradışı  Danışmanlık  Merkezi' ni, Giresun 'a kazandıran Uzman Psikolojik Danışman/ Pedagog Selin Yıldız, hedeflerinin her yaş grubundan  insanlara hitap etmek olduğunu söyledi.Yıldız, şu bilgileri verdi:

"Merkezimizde çocuk, ergen, yetişkin terapileri, 1-6 yaş grubunda gelişim destekli oyun atölyeleri, çift ve aile danışmanlığı yapıyoruz. 2-12 yaş gurubu çocuklarda görülen her türlü psikolojik sorunla ilgili bireysel oyun terapisi gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda zeka ve gelişim testleri uygulaması ve uygulama sonucuna göre gelişim takibi yaparak ebeveyn danışmanlığı ve eğitimi hizmeti sunuyoruz.

Başka bir anlatımla, insan hayatını şekillendirebilecek çocukluktan yetişkinliğe tüm gelişim dönemlerini kapsayacak her türlü psikolojik danışmanlık hizmeti merkezimizde mevcuttur."

ETRE Psikolojik Danışmanlık Merkezi danışanlarına, Çıtlakkale Mahallesi, MSK Plaza (Migros üstü) kat  3/201 adresinde hizmet verecek.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.