Şenol Usta: “Biz bu şehrin takımı olmak istiyoruz!”

SPOR 19.10.2023 - 17:20, Güncelleme: 19.10.2023 - 17:20 20678+ kez okundu.
 

Şenol Usta: “Biz bu şehrin takımı olmak istiyoruz!”

Süper Amatör Lig takımlarından Ali Durağı Gençlikspor, geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçta Yeniyolspor’u Taha Esmeray, Abdurrahman Eker ve Evren Demir’in golleriyle 3-2 mağlup ederek, sahadan galip ayrılmıştı.
Başkan Şenol Usta’nın ilk galibiyetlerini aldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada; “Takımımıza ve teknik direktörümüz Birol Guguk’a güveniyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak! Hedeflerimiz çok fazla. Sadece şampiyon olmak istemiyoruz. Biz bu şehrin takımı olmak istiyoruz.” İfadelerini kullanarak, ligin iddalı takımı olduklarını dile getirdi. Pazar günü Giresun Etbaşoğlu Stadında, saat:13.00’da Batlamaspor ile karşı karşıya gelecek Ali Durağı Gençlikspor, ikinci maçlarında tüm Bulancaklıları takıma destek olmaya ve Ali Durağını desteklemeye davet ediyor.
Süper Amatör Lig takımlarından Ali Durağı Gençlikspor, geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçta Yeniyolspor’u Taha Esmeray, Abdurrahman Eker ve Evren Demir’in golleriyle 3-2 mağlup ederek, sahadan galip ayrılmıştı.

Başkan Şenol Usta’nın ilk galibiyetlerini aldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada; “Takımımıza ve teknik direktörümüz Birol Guguk’a güveniyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak! Hedeflerimiz çok fazla. Sadece şampiyon olmak istemiyoruz. Biz bu şehrin takımı olmak istiyoruz.” İfadelerini kullanarak, ligin iddalı takımı olduklarını dile getirdi.

Pazar günü Giresun Etbaşoğlu Stadında, saat:13.00’da Batlamaspor ile karşı karşıya gelecek Ali Durağı Gençlikspor, ikinci maçlarında tüm Bulancaklıları takıma destek olmaya ve Ali Durağını desteklemeye davet ediyor.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.