Bahçeşehir Koleji – ERA Nymburk maçını birlikte izlediler!

SPOR 20.10.2023 - 11:21, Güncelleme: 20.10.2023 - 11:21 22304+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji – ERA Nymburk maçını birlikte izlediler!

Basketbol FIBA Europe Cup'ta mücadele eden Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz gün sezonun ilk maçında ERA Nymburk'u konuk etti.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan ve Çekya ekibinin sahadan 88-89 galip ayrıldığı maçı izleyenler arasında; ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ve Pirazizli eski Emniyet Müdürü Osman Öztürk’te bulunuyordu. Birlikte basket maçını izleyen Öztürk ve Vural, kıran kırana geçen maç boyunca, Bahçeşehir Koleji’ne tezahürat yaparak destek oldular. Maç sonrası konuşan Öztürk, “Bahçeşehir Koleji Basketbol Kulübümüze, bu sezon çıkmış olduğu bu yolda ülkemizdeki liglerde hem de Avrupa’daki liglerde üstün başarılar diliyorum.” diyerek, BK Basketbol takımına destek olmaya devam edeceğini dile getirdi.
Basketbol FIBA Europe Cup'ta mücadele eden Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz gün sezonun ilk maçında ERA Nymburk'u konuk etti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan ve Çekya ekibinin sahadan 88-89 galip ayrıldığı maçı izleyenler arasında; ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ve Pirazizli eski Emniyet Müdürü Osman Öztürk’te bulunuyordu. Birlikte basket maçını izleyen Öztürk ve Vural, kıran kırana geçen maç boyunca, Bahçeşehir Koleji’ne tezahürat yaparak destek oldular. Maç sonrası konuşan Öztürk, “ Bahçeşehir Koleji Basketbol Kulübümüze, bu sezon çıkmış olduğu bu yolda ülkemizdeki liglerde hem de Avrupa’daki liglerde üstün başarılar diliyorum.” diyerek, BK Basketbol takımına destek olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.