Giresun’da camilerde Filistin için dua edildi!

YAŞAM 20.10.2023 - 14:13, Güncelleme: 20.10.2023 - 14:13 20213+ kez okundu.
 

Giresun’da camilerde Filistin için dua edildi!

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde yurt genelinde il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen programlarda Filistin'e destek için Fetih Suresi okundu, dualar edildi.
Giresun genelindeki camilerde "Filistin İçin Cuma Gecesi Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı" düzenlendi. Programlarda Filistin’e destek için yatsı namazı öncesinde Fetih Suresi okundu, yatsı ezanından 20 dakika önce minarelerden salalar yükseldi. İl Müftülüğünce Hacı Miktat Camii’nde gerçekleştirilen programda din görevlileri Fetih Suresi ile Kur’an-ı Kerim’den aşırlar okudu, tekbir ve salavatlar getirdi. Filistin'de büyük bir insanlık dramının yaşandığını ifade eden Sarıgül, en büyük zararı mazlum halkın gördüğünü belirtti.  Sarıgül, savaşın sona ermesi ve yaraların en kısa sürede sarılabilmesi için dua ettiklerini söyledi. İnsanlık tarihinin şahit olduğu en büyük zulümlerden birinin Filistin’de, yaşandığını kaydeden Sarıgül, “Gazze’de bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden masum insanlar vahşice katlediliyor. Evler, camiler, okullar ve hatta hastaneler acımasızca bombalanıyor. Bütün dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık suçu işleniyor. Binlerce masum insan aynı anda can verirken insaf ve vicdanını kaybetmiş dünya bu soykırımı sadece seyrediyor. Mazlumun ırkına, diline ve dinine bakılmaz.  Tüm insanlığı zalimin karşısında mazlumun yanında olmaya davet ediyoruz. Müslümanların bugün yaşadığı sıkıntılar elbet sona erecek, zalimler dünyada da ahirette de acı bir akıbete maruz kalacaktır.” dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde yurt genelinde il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen programlarda Filistin'e destek için Fetih Suresi okundu, dualar edildi.

Giresun genelindeki camilerde " Filistin İçin Cuma Gecesi Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı" düzenlendi.

Programlarda Filistin’e destek için yatsı namazı öncesinde Fetih Suresi okundu, yatsı ezanından 20 dakika önce minarelerden salalar yükseldi.

İl Müftülüğünce Hacı Miktat Camii’nde gerçekleştirilen programda din görevlileri Fetih Suresi ile Kur’an-ı Kerim’den aşırlar okudu, tekbir ve salavatlar getirdi. Filistin'de büyük bir insanlık dramının yaşandığını ifade eden Sarıgül, en büyük zararı mazlum halkın gördüğünü belirtti.  Sarıgül, savaşın sona ermesi ve yaraların en kısa sürede sarılabilmesi için dua ettiklerini söyledi. İnsanlık tarihinin şahit olduğu en büyük zulümlerden birinin Filistin’de, yaşandığını kaydeden Sarıgül, “Gazze’de bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden masum insanlar vahşice katlediliyor. Evler, camiler, okullar ve hatta hastaneler acımasızca bombalanıyor. Bütün dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık suçu işleniyor. Binlerce masum insan aynı anda can verirken insaf ve vicdanını kaybetmiş dünya bu soykırımı sadece seyrediyor. Mazlumun ırkına, diline ve dinine bakılmaz. 
Tüm insanlığı zalimin karşısında mazlumun yanında olmaya davet ediyoruz. Müslümanların bugün yaşadığı sıkıntılar elbet sona erecek, zalimler dünyada da ahirette de acı bir akıbete maruz kalacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.