Kapalı dükkanın önündeki süpürgeyi aldı "İbanınıza yollayayım tutarı" notunu bıraktı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 24.11.2023 - 16:36, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:40 7273+ kez okundu.
 

Kapalı dükkanın önündeki süpürgeyi aldı "İbanınıza yollayayım tutarı" notunu bıraktı

Amasya'da dükkan sahibini bulamayan müşteri, iş yerinin önündeki çalı süpürgeyi alarak, kapıya telefon numarasının da yazılı olduğu, "Süpürge aldım, ibanınıza yollayayım tutarı" notunu bıraktı.
Yüzevler Mahallesi'nde bakliyat ürünleri satan dükkan sahibi, bir yere mal götürmek için kısa süreliğine iş yerinden ayrıldı. O esnada dükkana gelen bir müşteri, kapının önündeki satılık çalı süpürgesini alıp kapıya bir not bıraktı. Dükkana geldiğinde telefon numarasının da yazılı olduğu "Süpürge aldım, ibanınıza yollayayım tutarı" notunu görünce çok şaşıran dükkan sahibi, notun üzerindeki telefon numarasını arayarak müşteri ile iletişime geçti. Dükkan sahibinin banka bilgilerini alan müşteri, süpürgenin bedelini dükkan sahibine gönderdi. Dükkan sahibi Emre Can Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, notu görünce duygulandığını söyleyerek, "10 dakikalığına bir yere malzeme götürmek için dükkanı kilitledim. Dükkanıma geri döndüğümde kapıda bir notla karşılaştım. Sağ olsun duyarlı bir müşterimiz, dükkan kilitli olduğundan dolayı, kapıda süpürge vardı. Süpürgeyi almış, küçük bir not bırakmış. Gerçekten iyi insanlar hala varmış, sağ olsun insanlık ölmemiş." diye konuştu. Müşterinin süpürgeyi alıp notu bıraktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Amasya'da dükkan sahibini bulamayan müşteri, iş yerinin önündeki çalı süpürgeyi alarak, kapıya telefon numarasının da yazılı olduğu, "Süpürge aldım, ibanınıza yollayayım tutarı" notunu bıraktı.

Yüzevler Mahallesi'nde bakliyat ürünleri satan dükkan sahibi, bir yere mal götürmek için kısa süreliğine iş yerinden ayrıldı. O esnada dükkana gelen bir müşteri, kapının önündeki satılık çalı süpürgesini alıp kapıya bir not bıraktı.

Dükkana geldiğinde telefon numarasının da yazılı olduğu " Süpürge aldım, ibanınıza yollayayım tutarı" notunu görünce çok şaşıran dükkan sahibi, notun üzerindeki telefon numarasını arayarak müşteri ile iletişime geçti.

Dükkan sahibinin banka bilgilerini alan müşteri, süpürgenin bedelini dükkan sahibine gönderdi.

Dükkan sahibi Emre Can Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, notu görünce duygulandığını söyleyerek, "10 dakikalığına bir yere malzeme götürmek için dükkanı kilitledim. Dükkanıma geri döndüğümde kapıda bir notla karşılaştım. Sağ olsun duyarlı bir müşterimiz, dükkan kilitli olduğundan dolayı, kapıda süpürge vardı. Süpürgeyi almış, küçük bir not bırakmış. Gerçekten iyi insanlar hala varmış, sağ olsun insanlık ölmemiş." diye konuştu.

Müşterinin süpürgeyi alıp notu bıraktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.