Tübitak Bilim Fuarı, Bergama Şehit Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulu’nda

GÜNDEM 30.11.2023 - 10:04, Güncelleme: 30.11.2023 - 10:04 1412+ kez okundu.
 

Tübitak Bilim Fuarı, Bergama Şehit Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulu’nda

TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programları kapsamında hem öğrencilerden okullara hem okullardan TÜBİTAK’a yoğun talep oluyor. Bergama Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulu da 2018 yılında ilk defa gerçekleştirdiği TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın 3.’sü, gerçekleştirdi.
Okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile birlikte bir ekip çalışması içinde yürütülen projeler çevre okulların ziyareti, farklı okullardan gelen öğretmen ve öğrencilerle geniş kitlelere yayılıyor. Bu projeler çocukların ufkunu genişletiyor Bergama Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu; “TÜBİTAK’ın Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğu bu işbirliği sayesinde çocuklarımızın gençlerimizin ufkunu açmak için çok büyük bir imkân sağlıyor. Bunun bizim için değeri geçmişte bu imkânların olmayışı ve şu an yürütülmesi. Ülkemizin artık tabanı ve tavanı arasında çok güçlü bağlar bulunuyor. Kurumlarımız birbirine bağlı ve uyumlu hale geldi. Geleceğe çok daha emin adımlarla yürüyen nesiller yetiştirmek üzere bu çocuklarımızla beraberiz. TÜBİTAK’a, Milli Eğitim Bakanlığı’na, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Bizler Türk toplumu olarak bin yıldır bu topraklarda tutunuyoruz ve inşallah nice nice bin yıllar boyunca var olacağız” dedi. Başkan Koştu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu günlerde değerlerimizi geleceğe taşıyacak olanlar bizden sonraki nesiller olacaktır. Onların yapmış olduğu bu çalışmalar küçük gibi görünen bu projeler ileride çok büyük keşifler sağlayacak. Eğer bugün bizler savunma sanayimizle ve birçok teknolojik gelişmelerde ileri gidebildiysek birtakım buluşların önünü açmasıyla oluşmuştur. Eğer bugün bunları yapmasaydık yerli ve milli teknolojilere kavuşmasaydık bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum çok farklı olabilirdi. Yapılan çalışmaları bu anlamda çok değerli buluyorum. Bu çalışmaları daha ileri götüreceğiz. İnşallah tüm çocuklarımızın çok güzel meslek sahibi olup ileride çok daha iyi yerlerde göreceğimizi biliyorum” ifadesini kullandı.
TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programları kapsamında hem öğrencilerden okullara hem okullardan TÜBİTAK’a yoğun talep oluyor. Bergama Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulu da 2018 yılında ilk defa gerçekleştirdiği TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın 3.’sü, gerçekleştirdi.

Okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile birlikte bir ekip çalışması içinde yürütülen projeler çevre okulların ziyareti, farklı okullardan gelen öğretmen ve öğrencilerle geniş kitlelere yayılıyor.

Bu projeler çocukların ufkunu genişletiyor

Bergama Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu;

“TÜBİTAK’ın Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğu bu işbirliği sayesinde çocuklarımızın gençlerimizin ufkunu açmak için çok büyük bir imkân sağlıyor. Bunun bizim için değeri geçmişte bu imkânların olmayışı ve şu an yürütülmesi. Ülkemizin artık tabanı ve tavanı arasında çok güçlü bağlar bulunuyor. Kurumlarımız birbirine bağlı ve uyumlu hale geldi. Geleceğe çok daha emin adımlarla yürüyen nesiller yetiştirmek üzere bu çocuklarımızla beraberiz. TÜBİTAK’a, Milli Eğitim Bakanlığı’na, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Bizler Türk toplumu olarak bin yıldır bu topraklarda tutunuyoruz ve inşallah nice nice bin yıllar boyunca var olacağız” dedi.

Başkan Koştu konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu günlerde değerlerimizi geleceğe taşıyacak olanlar bizden sonraki nesiller olacaktır. Onların yapmış olduğu bu çalışmalar küçük gibi görünen bu projeler ileride çok büyük keşifler sağlayacak. Eğer bugün bizler savunma sanayimizle ve birçok teknolojik gelişmelerde ileri gidebildiysek birtakım buluşların önünü açmasıyla oluşmuştur. Eğer bugün bunları yapmasaydık yerli ve milli teknolojilere kavuşmasaydık bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum çok farklı olabilirdi. Yapılan çalışmaları bu anlamda çok değerli buluyorum. Bu çalışmaları daha ileri götüreceğiz. İnşallah tüm çocuklarımızın çok güzel meslek sahibi olup ileride çok daha iyi yerlerde göreceğimizi biliyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.