Vali Serdengeçti İl Müftülüğünü ziyaret etti

GÜNDEM 19.12.2023 - 10:52, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:52 3242+ kez okundu.
 

Vali Serdengeçti İl Müftülüğünü ziyaret etti

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Müftülüğünü ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdi.   Vali Serdengeçti, İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay’dan İl Müftülüğünün çalışmaları ile Giresun’daki dini ve kültürel hayat hakkında bilgi aldı.   İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, idari hizmetler, din hizmetleri, eğitim hizmetleri, personel hizmetleri, hac ve umre hizmetleri, hizmet binası, personel durumu, cami içi ve dışı hizmetler, nikah işlemleri, ihtida işlemleri, Alo 190 Fetva Hattı, Kur’an Kursları, hafızlık belgesi alan öğrenci sayıları, camiler, dini yayın hizmetleri, araç durumu, kurban ve zekat hizmetleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.   Vali Serdengeçti ise, dini faaliyetler, ibadet yerlerinin durumu, toplumsal uyum konuları ve şehirdeki dini hizmetlerin etkinliğinin önemine değindi.   Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşme iyi dilek temennileriyle tamamlandı.     Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti’ye Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu da eşlik etti.    
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Müftülüğünü ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdi.  

Vali Serdengeçti, İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay’dan İl Müftülüğünün çalışmaları ile Giresun’daki dini ve kültürel hayat hakkında bilgi aldı.  

İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, idari hizmetler, din hizmetleri, eğitim hizmetleri, personel hizmetleri, hac ve umre hizmetleri, hizmet binası, personel durumu, cami içi ve dışı hizmetler, nikah işlemleri, ihtida işlemleri, Alo 190 Fetva Hattı, Kur’an Kursları, hafızlık belgesi alan öğrenci sayıları, camiler, dini yayın hizmetleri, araç durumu, kurban ve zekat hizmetleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.  

Vali Serdengeçti ise, dini faaliyetler, ibadet yerlerinin durumu, toplumsal uyum konuları ve şehirdeki dini hizmetlerin etkinliğinin önemine değindi.  

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşme iyi dilek temennileriyle tamamlandı.  

 

Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti’ye Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu da eşlik etti.  

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.