İzmir Esen Plastik Yarım Asırlık Deneyimini Çalışanlarıyla Kutladı

GÜNDEM 28.12.2023 - 09:13, Güncelleme: 28.12.2023 - 09:25 2422+ kez okundu.
 

İzmir Esen Plastik Yarım Asırlık Deneyimini Çalışanlarıyla Kutladı

İzmir, Esen Plastik çalışanları, Esen Plastik’in 48. kuruluş yılını kutladı. Firmada 5, 10, 15, 20 ve üzeri çalışan personele teşekkür plaketi verildi.
Esen Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Eren Esen, “Menemen’de hayalimizdeki fabrikayı kurduk. 1600 milimetre HOPE boru üreten hattımızı kurarak iç piyasaya sattık. Savaş demedik Ukrayna’ya ihracatımızı yaptık. Sarmal boru hatlarını kurduk hiç ihracat yapmadığımız Avrupa pazarına girdik. Adana fabrikamıza 4. hattımızı kurduk. Türkiye’de tek bir tesiste 4 hattı bulunan en yüksek kapasiteli firma haline geldik. Dışarıdan herhangi bir ‘know how’ almadan hep birlikte yaptık bunları. Hepinizin emeklerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkanı Salih Esen, “Sizler bizimle birlikte 48 yıldır yaşıyorsunuz. Bir şirketi sıfırdan kurmak suretiyle 48 yıllara ulaştırabilmek gerçekten ülkemiz genelinde baktığımız vakit büyük bir özveri gerektiriyor. Ülkenin gelişimini etkileyen ve buna rağmen ülkemizdeki şirketlerden CTP’de ilk üç, polietilen boru üretiminde birinci firmanın yöneticileri ve sahipleri durumundayız” diye konuştu Türkiye’ye hizmet etmenin yolunun üretmekten, istihdam yaratmaktan geçtiğini bilerek çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Esen, “Rekabet kendini her zaman hissettiriyor. Önümüzdeki dönemde bunu daha çok hissedeceğiz. Bu sıkı rekabet ortamına kendimizi alıştırmamız ona göre kendimizi dizayn etmemiz gerekiyor. Hiçbir zaman dayatılmış numerik değerleri kabul etmeden daha iyiyi yapmaya odaklanmalısınız. Firmanız ne kadar güçlüyse sizler de o kadar güçlüsünüz” ifadesini kullandı.  
İzmir, Esen Plastik çalışanları, Esen Plastik’in 48. kuruluş yılını kutladı. Firmada 5, 10, 15, 20 ve üzeri çalışan personele teşekkür plaketi verildi.

Esen Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Eren Esen, “Menemen’de hayalimizdeki fabrikayı kurduk. 1600 milimetre HOPE boru üreten hattımızı kurarak iç piyasaya sattık. Savaş demedik Ukrayna’ya ihracatımızı yaptık. Sarmal boru hatlarını kurduk hiç ihracat yapmadığımız Avrupa pazarına girdik. Adana fabrikamıza 4. hattımızı kurduk. Türkiye’de tek bir tesiste 4 hattı bulunan en yüksek kapasiteli firma haline geldik. Dışarıdan herhangi bir ‘know how’ almadan hep birlikte yaptık bunları. Hepinizin emeklerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanı Salih Esen, “Sizler bizimle birlikte 48 yıldır yaşıyorsunuz. Bir şirketi sıfırdan kurmak suretiyle 48 yıllara ulaştırabilmek gerçekten ülkemiz genelinde baktığımız vakit büyük bir özveri gerektiriyor. Ülkenin gelişimini etkileyen ve buna rağmen ülkemizdeki şirketlerden CTP’de ilk üç, polietilen boru üretiminde birinci firmanın yöneticileri ve sahipleri durumundayız” diye konuştu

Türkiye’ye hizmet etmenin yolunun üretmekten, istihdam yaratmaktan geçtiğini bilerek çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Esen, “Rekabet kendini her zaman hissettiriyor. Önümüzdeki dönemde bunu daha çok hissedeceğiz. Bu sıkı rekabet ortamına kendimizi alıştırmamız ona göre kendimizi dizayn etmemiz gerekiyor. Hiçbir zaman dayatılmış numerik değerleri kabul etmeden daha iyiyi yapmaya odaklanmalısınız. Firmanız ne kadar güçlüyse sizler de o kadar güçlüsünüz” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.