Giresun’da ilkokul öğrencileri arasında kısa film yarışması düzenlendi!

GÜNDEM 03.01.2024 - 12:03, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:03 4641+ kez okundu.
 

Giresun’da ilkokul öğrencileri arasında kısa film yarışması düzenlendi!

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Yardımseverlik ve Merhamet" konulu kısa video yarışması düzenlendi. Piraziz Ömer Hekim İlkokulu'nda düzenlenen ödül töreninde başarılı olan öğrencilere, ödülleri takdim edildi.
Piraziz Ömer Hekim İlkokulu'nda düzenlenen ödül töreninde, Giresun genelindeki ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasından seçilen başarılı öğrencilere ödülleri verildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve ilçe milli eğitim yöneticileri katıldı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, yarışma ödül töreninde yaptığı konuşmada, sosyal etkinliklerin öğrencilerin gelişimine sağladığı katkıları vurguladı. Öğrencilerin sağlam iletişim kurma, özgüven kazanma ve sorumluluk bilinci geliştirme gibi konularda bu tür etkinliklerin önemine değindi. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ise, öğrencilerin akademik ve sanatsal gelişimlerine bu tür yarışma ve faaliyetlerin sağladığı imkânları dile getirdi. "Yardımseverlik ve Merhamet" temalı yarışmanın kültürel ve manevi değerler açısından önemine dikkat çekti. Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, il genelindeki İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "Yardımseverlik ve Merhamet" konulu kısa video çekimi yarışmasının ödül töreni, Piraziz Ömer Hekim İlkokulu'nda yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler; Umut Canverdi - Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu Muhammet Ali Salman - Merkez İlçe Abacıbükü İlkokulu Doğa Altnköse - Piraziz Gökçeali Emir Yücel İlkokulu Mansiyon: Erva Elif Çiftçi - Merkez İlçe Abacıbükü İlkokulu
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Yardımseverlik ve Merhamet" konulu kısa video yarışması düzenlendi. Piraziz Ömer Hekim İlkokulu'nda düzenlenen ödül töreninde başarılı olan öğrencilere, ödülleri takdim edildi.

Piraziz Ömer Hekim İlkokulu'nda düzenlenen ödül töreninde, Giresun genelindeki ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasından seçilen başarılı öğrencilere ödülleri verildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve ilçe milli eğitim yöneticileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, yarışma ödül töreninde yaptığı konuşmada, sosyal etkinliklerin öğrencilerin gelişimine sağladığı katkıları vurguladı. Öğrencilerin sağlam iletişim kurma, özgüven kazanma ve sorumluluk bilinci geliştirme gibi konularda bu tür etkinliklerin önemine değindi. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ise, öğrencilerin akademik ve sanatsal gelişimlerine bu tür yarışma ve faaliyetlerin sağladığı imkânları dile getirdi. "Yardımseverlik ve Merhamet" temalı yarışmanın kültürel ve manevi değerler açısından önemine dikkat çekti.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, il genelindeki İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "Yardımseverlik ve Merhamet" konulu kısa video çekimi yarışmasının ödül töreni, Piraziz Ömer Hekim İlkokulu'nda yapıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler;

  1. Umut Canverdi - Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu
  2. Muhammet Ali Salman - Merkez İlçe Abacıbükü İlkokulu
  3. Doğa Altnköse - Piraziz Gökçeali Emir Yücel İlkokulu
  • Mansiyon: Erva Elif Çiftçi - Merkez İlçe Abacıbükü İlkokulu
Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.