Ayvaz Mühendislik Yeni Yerinde Açıldı!

GÜNDEM 03.01.2024 - 14:09, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:35 6567+ kez okundu.
 

Ayvaz Mühendislik Yeni Yerinde Açıldı!

Bulancaklı iş insanı Olcay Ayvaz’ın işletmeciliğini yaptığı Ayvaz Mühendislik Doğalgaz Isı Sistemleri, yerel idari yetkililerin ve vatandaşların katımıyla bugün yeni yerinde hizmete açıldı.
Olcay Ayvaz’ın Bulancaklı vatandaşların hizmetine sunacağı işletmesinin açılış törenine; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Karakaya, MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yusuf Sarıgül, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Alaattin Gidal ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, katılan isimler arasındaydı. Kurdele kesiminde konuşan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, “Bulancak halkına hizmet vermeye devam edecek olan Ayvaz Mühendisliğe ve Olcay Ayvaz kardeşimize; hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.” diyerek, işletmeye Bulancak halkına yapacakları hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ayvaz Mühendislik Doğalgaz Isı Sistemleri işletmecisi Olcay Ayvaz: “Bugün burada davetli misafirlerimiz ve katılanlar ile bir açılış gerçekleştirdik. Bulancaklı vatandaşlarımızın taleplerini en iyi şekilde karşılayacağız. Bulancak’a hayırlı olsun diyoruz” dedi.
Bulancaklı iş insanı Olcay Ayvaz’ın işletmeciliğini yaptığı Ayvaz Mühendislik Doğalgaz Isı Sistemleri, yerel idari yetkililerin ve vatandaşların katımıyla bugün yeni yerinde hizmete açıldı.

Olcay Ayvaz’ın Bulancaklı vatandaşların hizmetine sunacağı işletmesinin açılış törenine; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Karakaya, MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yusuf Sarıgül, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Alaattin Gidal ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, katılan isimler arasındaydı.

Kurdele kesiminde konuşan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, “Bulancak halkına hizmet vermeye devam edecek olan Ayvaz Mühendisliğe ve Olcay Ayvaz kardeşimize; hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.” diyerek, işletmeye Bulancak halkına yapacakları hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ayvaz Mühendislik Doğalgaz Isı Sistemleri işletmecisi Olcay Ayvaz: “Bugün burada davetli misafirlerimiz ve katılanlar ile bir açılış gerçekleştirdik. Bulancaklı vatandaşlarımızın taleplerini en iyi şekilde karşılayacağız. Bulancak’a hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.