AK Parti’de son tarih 15 Ocak!

SİYASET 04.01.2024 - 09:10, Güncelleme: 04.01.2024 - 09:10 7094+ kez okundu.
 

AK Parti’de son tarih 15 Ocak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin 2024 yerel seçimleri için 15 Ocak'a kadar tüm il ve ilçe adaylarını açıklayacağını söyledi.
Çelik, yaklaşan yerel seçimlere yönelik partideki çalışmalara başkanlık ettiğini belirterek, "Geldiğimiz noktada temayül çalışmaları, kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde artık adayların isimleri belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu Pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15'inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız" dedi. Çelik, bu Pazar açıklanacak adayların, büyükşehirler ve şehirlerin bir kısmını kapsayacağını belirterek, "15 Ocak'ta ise tüm il ve ilçe adaylarımızı açıklayacağız” ifadelerini kullandı. Çelik açıklamasının devamında, "Biz aslında yerel yönetim deneyimi çok yüksek olan, bir bakıma da bizim siyasi hareketimizin öncesinde “Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği” dediğimiz bir belediyecilik geleneği içerisinden siyasi hareketimize evrilmiş bir yapıyız" diye konuştu.  
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin 2024 yerel seçimleri için 15 Ocak'a kadar tüm il ve ilçe adaylarını açıklayacağını söyledi.

Çelik, yaklaşan yerel seçimlere yönelik partideki çalışmalara başkanlık ettiğini belirterek, "Geldiğimiz noktada temayül çalışmaları, kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde artık adayların isimleri belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu Pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15'inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız" dedi.

Çelik, bu Pazar açıklanacak adayların, büyükşehirler ve şehirlerin bir kısmını kapsayacağını belirterek, "15 Ocak'ta ise tüm il ve ilçe adaylarımızı açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Çelik açıklamasının devamında, "Biz aslında yerel yönetim deneyimi çok yüksek olan, bir bakıma da bizim siyasi hareketimizin öncesinde “Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği” dediğimiz bir belediyecilik geleneği içerisinden siyasi hareketimize evrilmiş bir yapıyız" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.