Karadeniz'in o ilinde Mozart konseri düzenlenecek

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 24.01.2024 - 14:44, Güncelleme: 24.01.2024 - 14:59 6645+ kez okundu.
 

Karadeniz'in o ilinde Mozart konseri düzenlenecek

Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), "İyi ki Doğdun Mozart" konserini sanatseverlerin beğenisine sunacak.
SAMDOB, Wolfgang Amadeus Mozart'ın 268'inci doğum gününü bestecinin doğum günü olan 27 Ocak'ta klasik müzikseverlerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. 35 yıllık kısa ömründe senfoni, opera, konçerto, oda müziği, koral müzik, kilise müziği gibi 600'ün üzerinde eser besteleyen tüm zamanların en önemli klasik müzik dehalarından W.A. Mozart'ın doğumunun 268'inci yılı, 27 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Samsun DOB'da kutlanacak. Flütlü dörtlü eserlerden oluşan konser programında Samsun Devlet Opera ve Balesi orkestra sanatçılarından Onur Türkeş'in flüt, Gözde Yardımlı, Bengi Yardımlı, Simge Ece Altay ve Tayfun Yazıcı'nın keman, Nadir Yüksel, Ceren Akçay Yüksel ve Damla Çakar'ın viyola, Nagehan Oksayoğlu, Eda Beste Fındıklı, İlayda Buse Taşkesen ve Cem Uyanık'ın viyolonsel sanatçısı olarak yer alacakları konser 1 bölüm olarak sunulacak. Aydın Gün Salonu'nda gerçekleşecek konserin biletleri "biletinial" internet sitesinden ve SAMDOB gişesinden alınabilir.  
Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), "İyi ki Doğdun Mozart" konserini sanatseverlerin beğenisine sunacak.

SAMDOB, Wolfgang Amadeus Mozart'ın 268'inci doğum gününü bestecinin doğum günü olan 27 Ocak'ta klasik müzikseverlerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

35 yıllık kısa ömründe senfoni, opera, konçerto, oda müziği, koral müzik, kilise müziği gibi 600'ün üzerinde eser besteleyen tüm zamanların en önemli klasik müzik dehalarından W.A. Mozart'ın doğumunun 268'inci yılı, 27 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Samsun DOB'da kutlanacak.

Flütlü dörtlü eserlerden oluşan konser programında Samsun Devlet Opera ve Balesi orkestra sanatçılarından Onur Türkeş'in flüt, Gözde Yardımlı, Bengi Yardımlı, Simge Ece Altay ve Tayfun Yazıcı'nın keman, Nadir Yüksel, Ceren Akçay Yüksel ve Damla Çakar'ın viyola, Nagehan Oksayoğlu, Eda Beste Fındıklı, İlayda Buse Taşkesen ve Cem Uyanık'ın viyolonsel sanatçısı olarak yer alacakları konser 1 bölüm olarak sunulacak.

Aydın Gün Salonu'nda gerçekleşecek konserin biletleri "biletinial" internet sitesinden ve SAMDOB gişesinden alınabilir.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.