Giresun yeni müjdeleri bekliyor!

SİYASET 25.01.2024 - 17:19, Güncelleme: 25.01.2024 - 17:19 5350+ kez okundu.
 

Giresun yeni müjdeleri bekliyor!

AK Parti Giresun İl Başkanı aynı zamanda Giresun 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’ın açıklamaları sonrası Giresunlular açıklanan müjdeyi merak etmeye başladı.
Göreve geldiği ilk günden itibaren Giresun’un tüm sorunlarına çözüm üreten ve bu konuda ki hassasiyeti bilinen AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, suyolu ettiği başkent Ankara’da önemli bir ziyaret daha gerçekleştirdi. Giresunlu hemşehrimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz, son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Giresun’a yapılacak yeni yatırımların ve projelerin temellerini attıklarını söyledi. Giresun için yakın bir gelecekte yeni müjdelerin olacağını kaydeden Başkan Yılmaz, “Giresun’umuzun gururu Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret ettim. İlimizde aktif olarak faaliyette bulunan ve planlama aşamasındaki Organize Sanayi Bölgelerimiz, Giresun TEKNOPARK ile yapılan ve yapılması düşünülen yatırımlar ile projeler hakkında sayın bakanımıza detaylı bilgiler aktardım. Sayın bakanımız Giresun’da yapılan ve yapılması planlanan her projeye tam destek vermeye devam ediyor. Teknoloji ve Sanayi Bakanımız sayın Mehmet Fatih Kacır’a, Giresun’umuz ile ilgili her talebimize yakın ilgi ve alaka gösterip tam destek verdiği için şahsım ve Giresunlu hemşehrilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Yakın bir gelecekte Giresunlu hemşehrilerimize yeni müjdelerimiz olacak” diye konuştu.
AK Parti Giresun İl Başkanı aynı zamanda Giresun 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’ın açıklamaları sonrası Giresunlular açıklanan müjdeyi merak etmeye başladı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Giresun’un tüm sorunlarına çözüm üreten ve bu konuda ki hassasiyeti bilinen AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, suyolu ettiği başkent Ankara’da önemli bir ziyaret daha gerçekleştirdi.

Giresunlu hemşehrimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz, son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Giresun’a yapılacak yeni yatırımların ve projelerin temellerini attıklarını söyledi.

Giresun için yakın bir gelecekte yeni müjdelerin olacağını kaydeden Başkan Yılmaz, “Giresun’umuzun gururu Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret ettim. İlimizde aktif olarak faaliyette bulunan ve planlama aşamasındaki Organize Sanayi Bölgelerimiz, Giresun TEKNOPARK ile yapılan ve yapılması düşünülen yatırımlar ile projeler hakkında sayın bakanımıza detaylı bilgiler aktardım. Sayın bakanımız Giresun’da yapılan ve yapılması planlanan her projeye tam destek vermeye devam ediyor. Teknoloji ve Sanayi Bakanımız sayın Mehmet Fatih Kacır’a, Giresun’umuz ile ilgili her talebimize yakın ilgi ve alaka gösterip tam destek verdiği için şahsım ve Giresunlu hemşehrilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Yakın bir gelecekte Giresunlu hemşehrilerimize yeni müjdelerimiz olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.