Tokatlı şehit Yasin Karaca'nın babaevi yeniden yapılacak

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.02.2024 - 13:44, Güncelleme: 26.02.2024 - 14:10 2150+ kez okundu.
 

Tokatlı şehit Yasin Karaca'nın babaevi yeniden yapılacak

Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın, Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyündeki baba evinin, yeniden yapılmak üzere yıkımına başlandı.
Almus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Sezer, yaptığı açıklamada, şehit Karaca'nın Ormandibi köyünde bulunan babaevinin yıkımına başlandığını belirtti. Sezer, yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından evin Vakıf kanalıyla yeniden yapılacağını duyurdu. Şehit ailesinin ise kendi istekleri üzerine yeni evleri teslim edilene kadar köyde bulunan bir akrabalarında kalacağı öğrenildi. Irak'ın kuzeyinde 22 Aralık'ta bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba ocağına Türk bayrağı asılmış, şehidin babaevinin fiziki durumu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmiş ve evin yeniden yapılacağı açıklanmıştı.
Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın, Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyündeki baba evinin, yeniden yapılmak üzere yıkımına başlandı.

Almus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Sezer, yaptığı açıklamada, şehit Karaca'nın Ormandibi köyünde bulunan babaevinin yıkımına başlandığını belirtti.

Sezer, yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından evin Vakıf kanalıyla yeniden yapılacağını duyurdu.

Şehit ailesinin ise kendi istekleri üzerine yeni evleri teslim edilene kadar köyde bulunan bir akrabalarında kalacağı öğrenildi.

Irak'ın kuzeyinde 22 Aralık'ta bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba ocağına Türk bayrağı asılmış, şehidin babaevinin fiziki durumu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmiş ve evin yeniden yapılacağı açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.