Şenlikoğlu Yenimahalle’yi ziyaret etti

SİYASET 26.02.2024 - 13:48, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:48 4036+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu Yenimahalle’yi ziyaret etti

Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Yenimahalle’yi ziyaret etti.
‘Gönül Belediyeciliği’ ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Belediye Başkanı Şenlikoğlu Fevzi Çakmak Mahallesi’nde (Yeni Mahalle) vatandaşlarla bir araya geldi. İlk günden beri vatandaşlardan asla kopmadan belediyecilik hizmetlerini sürdüren Başkan Şenlikoğlu davul zurnalı ve meşalelerle karşılanırken, vatandaşlar Şenlikoğlu'nu adeta bağrına bastı. Yoğun kalabalık ve sevgi sevgisi selinden dolayı oldukça mutlu olan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Mahalle ziyaretleri kapsamında kıymetli halkımız ile bir araya gelerek, sorunları dinliyor tespit ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için var gücümüz ile yorulmadan çalışıyoruz. Birçok mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızın elini sıkıyor, derdi olanı dinliyor, derdine derman olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız tüm projelerimizi hiçbir zaman günü birlik düşünmedik. Şehrimizin geleceğine yatırım olarak değerlendirdik. Bizleri ilgiyle karşılayan vatandaşlarımıza her zaman yanımızda oldukları ve destekleriyle gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Yenimahalle’yi ziyaret etti.

‘Gönül Belediyeciliği’ ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Belediye Başkanı Şenlikoğlu Fevzi Çakmak Mahallesi’nde (Yeni Mahalle) vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk günden beri vatandaşlardan asla kopmadan belediyecilik hizmetlerini sürdüren Başkan Şenlikoğlu davul zurnalı ve meşalelerle karşılanırken, vatandaşlar Şenlikoğlu'nu adeta bağrına bastı.

Yoğun kalabalık ve sevgi sevgisi selinden dolayı oldukça mutlu olan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Mahalle ziyaretleri kapsamında kıymetli halkımız ile bir araya gelerek, sorunları dinliyor tespit ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için var gücümüz ile yorulmadan çalışıyoruz. Birçok mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızın elini sıkıyor, derdi olanı dinliyor, derdine derman olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız tüm projelerimizi hiçbir zaman günü birlik düşünmedik. Şehrimizin geleceğine yatırım olarak değerlendirdik. Bizleri ilgiyle karşılayan vatandaşlarımıza her zaman yanımızda oldukları ve destekleriyle gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.