AK Parti tam kadro sahaya indi!

SİYASET 26.02.2024 - 19:22, Güncelleme: 26.02.2024 - 19:22 6986+ kez okundu.
 

AK Parti tam kadro sahaya indi!

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak Emrullah Guguk’un açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde liste çalışmalarına başlayan AK Parti Bulancak teşkilatı tam kadro sahaya indi.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 27. Dönem Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve tüm teşkilat mensupları Başkan Adayı Emrullah Guguk’un yanında yer aldı. Saha çalışmalarına Pazartesi günü itibarı Cezaevi mevkiinden başladıkları yürüyüş ile start verdiklerini kaydeden İlçe Başkanı Yıldırım, “Teşkilat olarak Başkan Adayımız Emrullah Guguk’un yanında yerimizi aldık. AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Parti ve MHP teşkilatlarımızla birlikte Başkan Adayımız Emrullah Guguk’a destek için sahada yerimizi aldık. Bulancak’ta 20 yıldır devam eden AK Parti Belediyeciliğini devam ettirmek ve şehrimize daha birçok hizmet yapmak için tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ise, “Bulancaklı hemşehrilerimizin şahsıma verdiği oylar ile 2 dönem görev yaptığım Bulancak Belediye Başkanlığı makamını vatandaşlarımızın desteği ile yeni Başkan Adayımız Emrullah Guguk’a teslim edecek olmak bana gurur veriyor. Gerçekleşen yürüyüşümüzde seçim için sahaya yeni inmemize rağmen destek olan tüm teşkilat mensuplarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi. Başkan Adayı Guguk ise, “Böyle bir ekibin desteğini almak ve bu güzel memlekete yeniden hizmet edecek olmak beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Tüm teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.  
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak Emrullah Guguk’un açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde liste çalışmalarına başlayan AK Parti Bulancak teşkilatı tam kadro sahaya indi.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 27. Dönem Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve tüm teşkilat mensupları Başkan Adayı Emrullah Guguk’un yanında yer aldı.

Saha çalışmalarına Pazartesi günü itibarı Cezaevi mevkiinden başladıkları yürüyüş ile start verdiklerini kaydeden İlçe Başkanı Yıldırım, “Teşkilat olarak Başkan Adayımız Emrullah Guguk’un yanında yerimizi aldık. AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Parti ve MHP teşkilatlarımızla birlikte Başkan Adayımız Emrullah Guguk’a destek için sahada yerimizi aldık. Bulancak’ta 20 yıldır devam eden AK Parti Belediyeciliğini devam ettirmek ve şehrimize daha birçok hizmet yapmak için tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ise, “Bulancaklı hemşehrilerimizin şahsıma verdiği oylar ile 2 dönem görev yaptığım Bulancak Belediye Başkanlığı makamını vatandaşlarımızın desteği ile yeni Başkan Adayımız Emrullah Guguk’a teslim edecek olmak bana gurur veriyor. Gerçekleşen yürüyüşümüzde seçim için sahaya yeni inmemize rağmen destek olan tüm teşkilat mensuplarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Başkan Adayı Guguk ise, “Böyle bir ekibin desteğini almak ve bu güzel memlekete yeniden hizmet edecek olmak beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Tüm teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.