Bulancak'ta 19 Mayıs Coşkusu! Atatürk'ün Temsili Aracı Geliyor!

GÜNDEM 17.05.2024 - 10:50, Güncelleme: 17.05.2024 - 11:05 3976+ kez okundu.
 

Bulancak'ta 19 Mayıs Coşkusu! Atatürk'ün Temsili Aracı Geliyor!

Bulancak Belediyesi, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
18-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek programda konserler, kortej yürüyüşü ve karaoke gibi birbirinden keyifli etkinlikler yer alacak. Cumhuriyet Meydanı'nda Büyük Müzik Şöleni Kutlamalar, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de Cezaevi mevkiinden başlayacak kortej yürüyüşü ile start alacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün temsili aracı ve bando eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na gerçekleştirilecek yürüyüşün ardından saat 19.00'da Cemal Kurtoğlu, Deniz Melek ve Murat Balcı'nın sahne alacağı konserle devam edecek. Gençlere Özel Karaoke Etkinliği 19 Mayıs akşamı saat 19.00'da, Cumhuriyet Meydanı'nda genç yeteneklere yönelik "Sahne Senin Mikrofon Senin" adlı karaoke etkinliği düzenlenecek. Yetenekli ve kendine güvenen gençler, mikrofon başına geçerek hünerlerini sergileme fırsatı bulacak. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'tan Anlamlı Mesaj Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bu özel günün önemini vurgulayan bir mesaj yayınladı. Sıbıç, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken, gençliğin enerjisi ve sporun birleştirici gücüyle bir arada olmayı diliyoruz. Herkesi Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile coşkulu kutlamalarımıza bekliyoruz. 19 Mayıs ruhunu hep birlikte yaşamak için tüm Bulancaklıları meydana davet ediyorum" dedi.  
Bulancak Belediyesi, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

18-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek programda konserler, kortej yürüyüşü ve karaoke gibi birbirinden keyifli etkinlikler yer alacak.

Cumhuriyet Meydanı'nda Büyük Müzik Şöleni

Kutlamalar, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de Cezaevi mevkiinden başlayacak kortej yürüyüşü ile start alacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün temsili aracı ve bando eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na gerçekleştirilecek yürüyüşün ardından saat 19.00'da Cemal Kurtoğlu, Deniz Melek ve Murat Balcı'nın sahne alacağı konserle devam edecek.

Gençlere Özel Karaoke Etkinliği

19 Mayıs akşamı saat 19.00'da, Cumhuriyet Meydanı'nda genç yeteneklere yönelik "Sahne Senin Mikrofon Senin" adlı karaoke etkinliği düzenlenecek. Yetenekli ve kendine güvenen gençler, mikrofon başına geçerek hünerlerini sergileme fırsatı bulacak.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'tan Anlamlı Mesaj

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bu özel günün önemini vurgulayan bir mesaj yayınladı. Sıbıç, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken, gençliğin enerjisi ve sporun birleştirici gücüyle bir arada olmayı diliyoruz. Herkesi Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile coşkulu kutlamalarımıza bekliyoruz. 19 Mayıs ruhunu hep birlikte yaşamak için tüm Bulancaklıları meydana davet ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.