Merzifon'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 17.05.2024 - 14:17, Güncelleme: 17.05.2024 - 14:18 1960+ kez okundu.
 

Merzifon'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, fen lisesi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.
Okulun bahçesinde düzenlenen fuarın açılışına, Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkan Vekili Hasan Koparan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Güldoğan, teknik bilgi ve bilimsel düşüncenin gelişiminde bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Bilim fuarlarında başarılı çalışmalara imza atıldığını aktaran Güldoğan, fuarın açılmasında emeği geçen okul yönetimi ve öğrencileri tebrik etti. Konuşmaların ardından katılımcılar, stantları gezerek öğrencilerin projeleri hakkında bilgi aldı.  
Amasya'nın Merzifon ilçesinde, fen lisesi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Okulun bahçesinde düzenlenen fuarın açılışına, Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkan Vekili Hasan Koparan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Güldoğan, teknik bilgi ve bilimsel düşüncenin gelişiminde bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi.

Bilim fuarlarında başarılı çalışmalara imza atıldığını aktaran Güldoğan, fuarın açılmasında emeği geçen okul yönetimi ve öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından katılımcılar, stantları gezerek öğrencilerin projeleri hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.