TOKİ’den millet bahçeleri ile ilgili önemli açıklama!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 25.05.2024 - 20:35, Güncelleme: 25.05.2024 - 20:35 3810+ kez okundu.
 

TOKİ’den millet bahçeleri ile ilgili önemli açıklama!

Toplu Konut İdaresi biraz önce duyurduğu bildiride inşaası devam eden millet bahçesi projelerinin tamamlanacağını duyurdu.
Yapılan açıklamada “TOKİ olarak bir taraftan güvenli, güçlü ve kimlikli hayat alanları inşa ederken diğer yandan da ülkemize Millet Bahçeleri ile yeşil alanlar kazandırıyoruz. iklim değişikliği ile mücadele etmek ve şehirlerimizdeki yeşil alan miktarını arttırmak, vatandaşlarımızın sosyalleşbileceği güvenli mekanlar oluşturmak ve afet anlarında toplama alanları kazandırmak amacıyla millet bahçeleri projelerimizi gerçekleştirmekteyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 81 ile 81 Millet Bahçesi hedefi koyduğunda kimi kesimler bu hedefin önemini ve gerekliliğini kavrayamamıştı. Millet Bahçeleri birer birer hizmete girdiğinde şehirlerimize sosyal ekonomik ve iklimsel katkı sağladığının ehemmiyeti anlaşılmıştır. Açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamındaki hususlar dikkate alınarak ülkemiz olarak “2053 net sıfır emisyon hedefi” kapsamında devam eden Millet Bahçesi projelerimizi tamamlayacağız." denildi.  
Toplu Konut İdaresi biraz önce duyurduğu bildiride inşaası devam eden millet bahçesi projelerinin tamamlanacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada “ TOKİ olarak bir taraftan güvenli, güçlü ve kimlikli hayat alanları inşa ederken diğer yandan da ülkemize Millet Bahçeleri ile yeşil alanlar kazandırıyoruz. iklim değişikliği ile mücadele etmek ve şehirlerimizdeki yeşil alan miktarını arttırmak, vatandaşlarımızın sosyalleşbileceği güvenli mekanlar oluşturmak ve afet anlarında toplama alanları kazandırmak amacıyla millet bahçeleri projelerimizi gerçekleştirmekteyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 81 ile 81 Millet Bahçesi hedefi koyduğunda kimi kesimler bu hedefin önemini ve gerekliliğini kavrayamamıştı. Millet Bahçeleri birer birer hizmete girdiğinde şehirlerimize sosyal ekonomik ve iklimsel katkı sağladığının ehemmiyeti anlaşılmıştır. Açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamındaki hususlar dikkate alınarak ülkemiz olarak “2053 net sıfır emisyon hedefi” kapsamında devam eden Millet Bahçesi projelerimizi tamamlayacağız." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.