Ayı Terörü Bulancak'ta Devam Ediyor! Ayı Güvenlik Kamerasına Yakalandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 29.05.2024 - 10:21, Güncelleme: 29.05.2024 - 10:57 4307+ kez okundu.
 

Ayı Terörü Bulancak'ta Devam Ediyor! Ayı Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Bulancak'ta Eriklik Köyü ve Şemsettin Mahallesi'nde son 24 saat içinde 3. kez peteklere saldıran ayı, bölgedeki arıcılara büyük zarar verdi.
Dün gece Eriklik Köyü'nde kameralara da yakalanan ayı, Kemal Patar'a ait kovanlara saldırırken ve petekteki balları yerken görüntülendi. Ayı Saldırısı Tekrar Tekrar Gerçekleşti Salı günü (dün) gazetemizde "Eriklik Köyü'nde Aç Ayı Peteklere Saldırdı" başlıklı haberde yer alan ayı saldırısının ardından bölgede artan ayı ihbarları gelmeye başladı. Dün gece de Eriklik Köyü ve Şemsettin Mahallesi'nde tekrar ortaya çıkan ayı, peteklere saldırarak arıcılara ciddi zarar verdi. Ayı Saldırısı Kameralara Yakalandı Bu sefer bir ayı, kovanlara saldırırken ve petekteki balları yerken kameralara yakalandı. Görüntülerde ayının kovanları nasıl parçaladığı ve balları yediği net bir şekilde görülüyor. Arıcılar Tedirgin ve Yardım İstiyor Peteklerine tekrar tekrar saldıran ayıdan tedirgin olan arıcılar, yetkililerden yardım istiyor. Arıcılar, kovanlarını ayı saldırılarından korumak için ne yapacaklarını bilemez durumdalar.
Bulancak'ta Eriklik Köyü ve Şemsettin Mahallesi'nde son 24 saat içinde 3. kez peteklere saldıran ayı, bölgedeki arıcılara büyük zarar verdi.

Dün gece Eriklik Köyü'nde kameralara da yakalanan ayı, Kemal Patar'a ait kovanlara saldırırken ve petekteki balları yerken görüntülendi.

Ayı Saldırısı Tekrar Tekrar Gerçekleşti

Salı günü (dün) gazetemizde "Eriklik Köyü'nde Aç Ayı Peteklere Saldırdı" başlıklı haberde yer alan ayı saldırısının ardından bölgede artan ayı ihbarları gelmeye başladı. Dün gece de Eriklik Köyü ve Şemsettin Mahallesi'nde tekrar ortaya çıkan ayı, peteklere saldırarak arıcılara ciddi zarar verdi.

Ayı Saldırısı Kameralara Yakalandı

Bu sefer bir ayı, kovanlara saldırırken ve petekteki balları yerken kameralara yakalandı. Görüntülerde ayının kovanları nasıl parçaladığı ve balları yediği net bir şekilde görülüyor.

Arıcılar Tedirgin ve Yardım İstiyor

Peteklerine tekrar tekrar saldıran ayıdan tedirgin olan arıcılar, yetkililerden yardım istiyor. Arıcılar, kovanlarını ayı saldırılarından korumak için ne yapacaklarını bilemez durumdalar.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.