Çiftçilere müjde! 15 sulama projesi yatırıma alındı!

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2024 - 12:47 4258+ kez okundu.
 

Çiftçilere müjde! 15 sulama projesi yatırıma alındı!

Çiftçilere müjde! 15 sulama projesi yatırıma alındı!
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Tarım ve Orman Bakanlığına gönderdikleri, 11 yatırımcıya ait 15 adet sulama projesinin Bakanlık Nihai Değerlendirme Komisyonunca onaylanarak yatırıma alındığını söyledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İbrahim Sağlam, “Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında, İl Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan İl Değerlendirme Komisyonumuz tarafından incelenen ve uygun görülerek bakanlığımıza gönderilen ve 11 yatırımcımıza ait 15 adet sulama projesi Bakanlığımız Nihai Değerlendirme Komisyonunca onaylanarak yatırıma alınmıştır. Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Kapsamında bakanlığımızca açıklanan asil liste 27- 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında 5 (beş) iş günü süre ile müdürlüğümüz ilan panosunda ve internet sitesinde askı ilanı niteliğinde yayınlanacaktır. Bahse konu ilan, tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır. 19. Etap Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında ilimizde kabul edilen ve bakanlığımızca yatırıma alınan 15 adet proje için öncelikle bakanlığımıza teşekkür ediyor ve yapılacak olan bireysel sulama yatırımlarının üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Çiftçilere müjde! 15 sulama projesi yatırıma alındı!

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Tarım ve Orman Bakanlığına gönderdikleri, 11 yatırımcıya ait 15 adet sulama projesinin Bakanlık Nihai Değerlendirme Komisyonunca onaylanarak yatırıma alındığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İbrahim Sağlam, “ Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında, İl Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan İl Değerlendirme Komisyonumuz tarafından incelenen ve uygun görülerek bakanlığımıza gönderilen ve 11 yatırımcımıza ait 15 adet sulama projesi Bakanlığımız Nihai Değerlendirme Komisyonunca onaylanarak yatırıma alınmıştır. Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Kapsamında bakanlığımızca açıklanan asil liste 27- 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında 5 (beş) iş günü süre ile müdürlüğümüz ilan panosunda ve internet sitesinde askı ilanı niteliğinde yayınlanacaktır. Bahse konu ilan, tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır. 19. Etap Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında ilimizde kabul edilen ve bakanlığımızca yatırıma alınan 15 adet proje için öncelikle bakanlığımıza teşekkür ediyor ve yapılacak olan bireysel sulama yatırımlarının üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.