İki kadın arasında silahlı kavga! 1 kişi hayatını kaybetti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 05.06.2024 - 10:24, Güncelleme: 05.06.2024 - 10:37 1852+ kez okundu.
 

İki kadın arasında silahlı kavga! 1 kişi hayatını kaybetti

Düzce'de bir kadın, tartıştığı arkadaşını silahla öldürdü.
Konuralp Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi’ndeki apartmanın 2. katında oturan Özlem A. (37) ve arkadaşı Seçil B. (45) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Seçil B. tabancayla Özlem A’ya ateş açtı. Silah seslerini duyan komşular durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Özlem A’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, Seçil B’yi suç aleti tabancayla gözaltına aldı. Ceset, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Düzce'de bir kadın, tartıştığı arkadaşını silahla öldürdü.

Konuralp Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi’ndeki apartmanın 2. katında oturan Özlem A. (37) ve arkadaşı Seçil B. (45) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Seçil B. tabancayla Özlem A’ya ateş açtı.

Silah seslerini duyan komşular durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, Özlem A’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, Seçil B’yi suç aleti tabancayla gözaltına aldı.

Ceset, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.