Bulancak’ta Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 16.06.2024 - 14:24, Güncelleme: 16.06.2024 - 14:24 8567+ kez okundu.
 

Bulancak’ta Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediyesi tarafından geleneksel bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın ilk günü Otogar Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Törene, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve İlçe Özel Harekât Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın katıldı. Protokol üyeleri, düğün salonunda vatandaşlarla bayramlaşarak etkinliği başlattı. Bayramlaşma programında ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, Ayşegül Erdoğan, İdris Çiçek, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Türkmen, Erdal Torunoğlu, Güngör Ayvaz ve Sefine Henden Peker de yer aldı. Siyasi parti temsilcileri, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, muhtarlar, STK temsilcileri ve daire müdürleri de programa katılım sağladı. Etkinlik, protokol üyelerinin ve vatandaşların düğün salonunda tek tek bayramlaşmasının ardından, salon dışında çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.
Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediyesi tarafından geleneksel bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın ilk günü Otogar Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Törene, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve İlçe Özel Harekât Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın katıldı. Protokol üyeleri, düğün salonunda vatandaşlarla bayramlaşarak etkinliği başlattı.

Bayramlaşma programında ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, Ayşegül Erdoğan, İdris Çiçek, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Türkmen, Erdal Torunoğlu, Güngör Ayvaz ve Sefine Henden Peker de yer aldı. Siyasi parti temsilcileri, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, muhtarlar, STK temsilcileri ve daire müdürleri de programa katılım sağladı.


Etkinlik, protokol üyelerinin ve vatandaşların düğün salonunda tek tek bayramlaşmasının ardından, salon dışında çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.