Çocuklara yaz oyun alanı açıldı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.06.2024 - 13:36, Güncelleme: 18.06.2024 - 13:36 1966 kez okundu.
 

Çocuklara yaz oyun alanı açıldı

Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan Fresh Park’ları, okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte hizmete açıldı.
Çocuklar yaz boyunca bu parklarda hem serinleyerek hem de eğlenecek. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan Fresh Park’ları, çocukların hizmetine sundu. Su oyunları, yer fıskiyeleri, su kovaları ve su tünelleri gibi birçok su oyuncağının yer aldığı Fresh Park’ta, çocuklar yaz boyunca eğlencenin tadını çıkaracak. Fresh Park’a çocuğunu getiren ailelerden Özlem Güler, çocukları için açılan parktan çok memnun olduğunu söyledi ve, “Çocuklar açısından çok iyi. Eğlenceli. Serinliyorlar. Sıcaktan evde duramıyorlar. Deniz de uzak. Sürekli gidilmiyor” dedi. Metin Gülmez, “Memnunuz. Hafta sonları geliyoruz. Çocuklarımız oynuyor, biz oturup piknik yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Fresh Park’ta eğlenen çocuklardan Furkan Yıldırım, “Açılması çok iyi oldu. Çünkü, çocuklar için güzel bir aktivite. 3 aylık tatilde canları sıkılıyor. Buraya gelip, eğlenebiliyorlar”    
Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan Fresh Park’ları, okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte hizmete açıldı.

Çocuklar yaz boyunca bu parklarda hem serinleyerek hem de eğlenecek. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan Fresh Park’ları, çocukların hizmetine sundu. Su oyunları, yer fıskiyeleri, su kovaları ve su tünelleri gibi birçok su oyuncağının yer aldığı Fresh Park’ta, çocuklar yaz boyunca eğlencenin tadını çıkaracak.

Fresh Park’a çocuğunu getiren ailelerden Özlem Güler, çocukları için açılan parktan çok memnun olduğunu söyledi ve, “Çocuklar açısından çok iyi. Eğlenceli. Serinliyorlar. Sıcaktan evde duramıyorlar. Deniz de uzak. Sürekli gidilmiyor” dedi. Metin Gülmez, “Memnunuz. Hafta sonları geliyoruz. Çocuklarımız oynuyor, biz oturup piknik yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Fresh Park’ta eğlenen çocuklardan Furkan Yıldırım, “Açılması çok iyi oldu. Çünkü, çocuklar için güzel bir aktivite. 3 aylık tatilde canları sıkılıyor. Buraya gelip, eğlenebiliyorlar”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.