YKS sınav sonuçlarına göre en başarılı lise; Doğa Koleji

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 13.08.2024 - 15:08, Güncelleme: 13.08.2024 - 15:19 5737+ kez okundu.
 

YKS sınav sonuçlarına göre en başarılı lise; Doğa Koleji

Giresun Doğa Koleji akademik başarıda her yıl olduğu gibi Giresun’un en başarılı lisesi olmanın gururunu yaşıyor.
Eğitim Öğretime başladığı ilk günden itibaren il birincileri çıkaran Doğa Koleji bu yıl da resmi sonuçlara göre hem bireysel hem kitlesel başarıda Giresun’un üniversite sınavında en başarılı Fen&Anadolu lisesi oldu. İl birincilerinin değişmeyen adresi Doğa Koleji Geçtiğimiz yıl sayısal ve eşit ağırlık alanındaki il birincileri çıkaran Doğa Koleji, 2023-2024 Eğitim öğretim yılında eşit ağırlık ve sözel alanındaki il birincileri ile şehrin en başarılı lisesi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Başarının sırrı: Güçlü akademik takip Giresun Doğa Koleji Genel Müdürü Adem Bıçakçı; "Öğrencilerimizi dershane ve özel derse mahkum etmeyen eğitim programımızla üniversite sınavına hazırlayarak onları hayallerindeki mesleğe kavuşturuyoruz. Giresun’un en donanımlı lisesine sahip olan okulumuz, sadece akademik başarıyla değil, sportif ve sanatsal başarılarıyla da Giresun’un öncü kurumu olmayı sürdürüyor"dedi.
Giresun Doğa Koleji akademik başarıda her yıl olduğu gibi Giresun’un en başarılı lisesi olmanın gururunu yaşıyor.

Eğitim Öğretime başladığı ilk günden itibaren il birincileri çıkaran Doğa Koleji bu yıl da resmi sonuçlara göre hem bireysel hem kitlesel başarıda Giresun’un üniversite sınavında en başarılı Fen&Anadolu lisesi oldu.

İl birincilerinin değişmeyen adresi Doğa Koleji

Geçtiğimiz yıl sayısal ve eşit ağırlık alanındaki il birincileri çıkaran Doğa Koleji, 2023-2024 Eğitim öğretim yılında eşit ağırlık ve sözel alanındaki il birincileri ile şehrin en başarılı lisesi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Başarının sırrı: Güçlü akademik takip

Giresun Doğa Koleji Genel Müdürü Adem Bıçakçı; "Öğrencilerimizi dershane ve özel derse mahkum etmeyen eğitim programımızla üniversite sınavına hazırlayarak onları hayallerindeki mesleğe kavuşturuyoruz. Giresun’un en donanımlı lisesine sahip olan okulumuz, sadece akademik başarıyla değil, sportif ve sanatsal başarılarıyla da Giresun’un öncü kurumu olmayı sürdürüyor"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.