İzmir’de ilk kez atanan kurum yöneticileri seminere tabi oldu

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 31.08.2024 - 15:15, Güncelleme: 31.08.2024 - 15:15 1660 kez okundu.
 

İzmir’de ilk kez atanan kurum yöneticileri seminere tabi oldu

Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul ve kurumlarda ilk defa atanan yöneticilerin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik düzenlenen "Eğitim Kurumları Yöneticileri Yönetim Semineri", İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'nin katılımıyla gerçekleştirildi.
İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Salonu'nda yapılan toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Eğitim Müfettişleri Başkanı Koray Aykurt, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ile il merkez ve merkeze bağlı okul ve kurumlara ilk defa atanan yöneticiler katıldı. Çalışmalarınız Milletin istikbaline Işık Tutsun İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, konuşmasında "Bizim mesleğine aşık, çocukların gözlerine aşkla bakan, öğretmenlerimize dokunan, onların mesleki gelişimini ileriye taşıyan müdürlere ihtiyacımız var. Okullarınızın en önemli aktörleri sizlersiniz." diyerek şöyle devam etti. "İyi bir iletişim dili için evvela hal lisanını tecrübe etmeliyiz. İnsanları sevgide ve iyilikte birleştiren, ötelemeyen, kaynaştıran, milli ve manevi değerleri merkeze alan bir iletişim dili geliştirmeliyiz.  Bizim itibarımız; bilimden sanata, spordan iktisadi sahaya ay yıldızlı sevdamızı medeniyetin ufkunda dalgalandıran her evladımızın başarısındadır. İnandığınız, güvendiğiniz her çalışmada yanınızdayız, yeter ki bu milletin istikbaline ışık tutsun" Millî Eğitim Mevzuatı ve Maarif Modeli Üzerine Eğitimler Verildi Programda, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'nin konuşmasının ardından Eğitim Müfettişleri Başkanı Koray Aykurt tarafından "Millî Eğitim Mevzuatı" ve Dr. Feriha Hande İdil tarafından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" hakkında eğitimler verildi.
Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul ve kurumlarda ilk defa atanan yöneticilerin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik düzenlenen "Eğitim Kurumları Yöneticileri Yönetim Semineri", İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Salonu'nda yapılan toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Eğitim Müfettişleri Başkanı Koray Aykurt, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ile il merkez ve merkeze bağlı okul ve kurumlara ilk defa atanan yöneticiler katıldı.

Çalışmalarınız Milletin istikbaline Işık Tutsun

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, konuşmasında "Bizim mesleğine aşık, çocukların gözlerine aşkla bakan, öğretmenlerimize dokunan, onların mesleki gelişimini ileriye taşıyan müdürlere ihtiyacımız var. Okullarınızın en önemli aktörleri sizlersiniz." diyerek şöyle devam etti. "İyi bir iletişim dili için evvela hal lisanını tecrübe etmeliyiz. İnsanları sevgide ve iyilikte birleştiren, ötelemeyen, kaynaştıran, milli ve manevi değerleri merkeze alan bir iletişim dili geliştirmeliyiz.  Bizim itibarımız; bilimden sanata, spordan iktisadi sahaya ay yıldızlı sevdamızı medeniyetin ufkunda dalgalandıran her evladımızın başarısındadır. İnandığınız, güvendiğiniz her çalışmada yanınızdayız, yeter ki bu milletin istikbaline ışık tutsun"

Millî Eğitim Mevzuatı ve Maarif Modeli Üzerine Eğitimler Verildi

Programda, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'nin konuşmasının ardından Eğitim Müfettişleri Başkanı Koray Aykurt tarafından "Millî Eğitim Mevzuatı" ve Dr. Feriha Hande İdil tarafından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" hakkında eğitimler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.