Bulancakspor Sözcüsü Çağlar: "Galibiyeti Camiamıza Armağan Ediyoruz"

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 16.10.2024 - 10:43, Güncelleme: 16.10.2024 - 11:14 1623 kez okundu.
 

Bulancakspor Sözcüsü Çağlar: "Galibiyeti Camiamıza Armağan Ediyoruz"

1926 Bulancakspor Basın Sözcüsü Ahmet Çağlar, Tortum Spor karşısında alınan 7-0’lık farklı galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Taraftar desteğiyle sahada üstün bir performans sergileyen Bulancakspor, sezonun ikinci maçında 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. "Taraftarımızın Desteğiyle 3 Puan Kazandık" Çağlar, takımın performansını değerlendirirken, taraftarların desteğinin önemine vurgu yaptı. İlk hafta Kars karşısında alınan beraberlik sonrası Tortum Spor galibiyetinin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirten Çağlar, "Sezonun ilk maçında Kars'la berabere kalmıştık. Ancak ikinci maçımızda Tortum Spor'u farklı bir skorla mağlup ederek 3 puan sevinci yaşadık. Bu galibiyeti tüm camiamıza armağan ediyoruz." dedi. "Rize Deplasmanında Hedef Galibiyet" Önlerindeki zorlu Rize deplasmanına da değinen Çağlar, takımın bu maçtan da galip ayrılma hedefi olduğunu belirtti. "Şimdi önümüzde Rize deplasmanı var. K.V. Veliköyspor karşısında da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam." sözleriyle beklentilerini dile getirdi. "Sezon Sonunda 3. Lige Çıkacağız" Kulüp yönetiminin hedeflerini de açıklayan Çağlar, sezon sonunda 3. Lig'e yükselmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. "Yönetim olarak tüm gücümüzle takımımızı sezon sonunda 3. Lig’e taşımak için gayret gösteriyoruz." diyerek başarıya olan inançlarını yineledi.  
1926 Bulancakspor Basın Sözcüsü Ahmet Çağlar, Tortum Spor karşısında alınan 7-0’lık farklı galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Taraftar desteğiyle sahada üstün bir performans sergileyen Bulancakspor, sezonun ikinci maçında 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

"Taraftarımızın Desteğiyle 3 Puan Kazandık"

Çağlar, takımın performansını değerlendirirken, taraftarların desteğinin önemine vurgu yaptı. İlk hafta Kars karşısında alınan beraberlik sonrası Tortum Spor galibiyetinin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirten Çağlar, "Sezonun ilk maçında Kars'la berabere kalmıştık. Ancak ikinci maçımızda Tortum Spor'u farklı bir skorla mağlup ederek 3 puan sevinci yaşadık. Bu galibiyeti tüm camiamıza armağan ediyoruz." dedi.

"Rize Deplasmanında Hedef Galibiyet"

Önlerindeki zorlu Rize deplasmanına da değinen Çağlar, takımın bu maçtan da galip ayrılma hedefi olduğunu belirtti. "Şimdi önümüzde Rize deplasmanı var. K.V. Veliköyspor karşısında da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam." sözleriyle beklentilerini dile getirdi.

"Sezon Sonunda 3. Lige Çıkacağız"

Kulüp yönetiminin hedeflerini de açıklayan Çağlar, sezon sonunda 3. Lig'e yükselmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. "Yönetim olarak tüm gücümüzle takımımızı sezon sonunda 3. Lig’e taşımak için gayret gösteriyoruz." diyerek başarıya olan inançlarını yineledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.