Bulancak Galericiler Sitesi’ne Sosyal Tesis Çalışmaları Başladı

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 16.10.2024 - 11:27, Güncelleme: 16.10.2024 - 11:27 2130 kez okundu.
 

Bulancak Galericiler Sitesi’ne Sosyal Tesis Çalışmaları Başladı

Bulancak Galericiler Sitesi'nde esnaf ve vatandaşlar için yeni sosyal tesis çalışmaları başlatıldı. Galericiler Sitesi Başkanı Yusuf Sarıgül...
Sosyal tesislerin yapımına verdiği destekten dolayı Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a teşekkür etti. Başkan Sarıgül, yapılacak olan sosyal tesisin galerici esnafı ve araç almak için siteye gelen vatandaşların rahatça bekleyebileceği bir alan olacağını belirtti. Yusuf Sarıgül, "Başkanımız Necmi Sıbıç’a, esnaflarımız ve vatandaşlarımız adına bu değerli katkısı için teşekkür ederiz. Sosyal tesis projesi, sitemize gelen ziyaretçilere daha konforlu bir ortam sağlayacak," şeklinde konuştu. Sosyal tesis projesinin kısa süre içinde tamamlanması ve galericiler sitesi esnafına hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Bu proje, hem site içindeki işlerin düzenini artırmayı hem de müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefliyor.  
Bulancak Galericiler Sitesi'nde esnaf ve vatandaşlar için yeni sosyal tesis çalışmaları başlatıldı. Galericiler Sitesi Başkanı Yusuf Sarıgül...

Sosyal tesislerin yapımına verdiği destekten dolayı Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a teşekkür etti. Başkan Sarıgül, yapılacak olan sosyal tesisin galerici esnafı ve araç almak için siteye gelen vatandaşların rahatça bekleyebileceği bir alan olacağını belirtti.

Yusuf Sarıgül, "Başkanımız Necmi Sıbıç’a, esnaflarımız ve vatandaşlarımız adına bu değerli katkısı için teşekkür ederiz. Sosyal tesis projesi, sitemize gelen ziyaretçilere daha konforlu bir ortam sağlayacak," şeklinde konuştu.

Sosyal tesis projesinin kısa süre içinde tamamlanması ve galericiler sitesi esnafına hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Bu proje, hem site içindeki işlerin düzenini artırmayı hem de müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefliyor.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.