Bulancak’ta 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.10.2024 - 10:56, Güncelleme: 19.10.2024 - 11:01 2666 kez okundu.
 

Bulancak’ta 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda muhtar katıldı.
Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, katılımcılar ve muhtarların hep birlikte toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. Törenin ardından muhtarlar, kutlama programına katılanlara teşekkür ederek, günün anlam ve önemini vurgulayan bu tür etkinliklerin kendilerini onurlandırdığını belirttiler. Törene Bulancak Belediye Başkan Vekili Rahman Aybar, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve çok sayıda muhtar katıldı.
19 Ekim Muhtarlar Günü, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda muhtar katıldı.

Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, katılımcılar ve muhtarların hep birlikte toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. Törenin ardından muhtarlar, kutlama programına katılanlara teşekkür ederek, günün anlam ve önemini vurgulayan bu tür etkinliklerin kendilerini onurlandırdığını belirttiler.

Törene Bulancak Belediye Başkan Vekili Rahman Aybar, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve çok sayıda muhtar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.