Trabzon'da Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.10.2024 - 12:30, Güncelleme: 20.10.2024 - 13:43 2395 kez okundu.
 

Trabzon'da Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi

Trabzon'da toplanan grup, Filistin'e destek yürüyüşü yaptı.
Özgür Aksa Trabzon Platformunca organize edilen yürüyüş, Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa Camisi önünden başladı. Türk ve Filistin bayraklarıyla slogan atarak Kahramanmaraş Caddesi'ndeki Ziraat Bankası önüne kadar yürüyen grup adına konuşan Furkan Çelik, insanlığın sınandığı bir zamandan geçildiğini söyledi. Çelik, Filistin'e destek olunması gerektiğini belirterek, "Bu durum karşısında sessiz kalmak sadece vicdanların değil, insanlığın ölümüdür. Bizler burada rahat yataklarımızda uyurken, Gazze'de çocuklar bombalanıyor, anneler diri diri yakılıyor." dedi. Grup, dua edilmesinin ardından dağıldı.
Trabzon'da toplanan grup, Filistin'e destek yürüyüşü yaptı.

Özgür Aksa Trabzon Platformunca organize edilen yürüyüş, Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa Camisi önünden başladı.

Türk ve Filistin bayraklarıyla slogan atarak Kahramanmaraş Caddesi'ndeki Ziraat Bankası önüne kadar yürüyen grup adına konuşan Furkan Çelik, insanlığın sınandığı bir zamandan geçildiğini söyledi.

Çelik, Filistin'e destek olunması gerektiğini belirterek, "Bu durum karşısında sessiz kalmak sadece vicdanların değil, insanlığın ölümüdür. Bizler burada rahat yataklarımızda uyurken, Gazze'de çocuklar bombalanıyor, anneler diri diri yakılıyor." dedi.

Grup, dua edilmesinin ardından dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.