Akalın, Bağcılar'dan aday

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2011 - 22:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2831+ kez okundu.
 

Akalın, Bağcılar'dan aday

Bulancak'ın köklü ailelerinden olan Akalın ailesinden Eczacı Abdurrahman Akalın, İstanbul Bağcılar 3. Bölge'den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.
1972 yılından bu yana CHP'nin İstanbul örgütlerinde bir fiil görev yapan Akalın, gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. 1972 yılından bu yana siyasette aktif rol oynadığını söyleyen Akalın, bir çok sosyal çalışmalarda da görev yaptığını belirtti. Cumhuriyet Halk Parti’sinin parlamentoda vereceği uğraşlara ve mücadelelere katkı vermek için aday olduğunu dile getiren Akalın,"Toplumun demokratikleşmesi ve özgürleşmesi için verilecek mücadelelerde, korku imparatorluğunun yıkılması uğraşlarında partimizin çabalarına parlamento düzleminde destek vermek istiyorum. Ülkemizde yolsuzluklara son verilmesinde, yoksulluğun yenilmesinde, eşit ve adil bölüşümün sağlanmasında yapmamız gereken dönüşümlerin içinde olmak istiyorum" dedi. Akalın, öte yandan Fiskobirlik'i ayağa kaldıracak projeleri olduğunu da söyledi.        
Bulancak'ın köklü ailelerinden olan Akalın ailesinden Eczacı Abdurrahman Akalın, İstanbul Bağcılar 3. Bölge'den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

1972 yılından bu yana CHP'nin İstanbul örgütlerinde bir fiil görev yapan Akalın, gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

1972 yılından bu yana siyasette aktif rol oynadığını söyleyen Akalın, bir çok sosyal çalışmalarda da görev yaptığını belirtti. Cumhuriyet Halk Parti’sinin parlamentoda vereceği uğraşlara ve mücadelelere katkı vermek için aday olduğunu dile getiren Akalın,"Toplumun demokratikleşmesi ve özgürleşmesi için verilecek mücadelelerde, korku imparatorluğunun yıkılması uğraşlarında partimizin çabalarına parlamento düzleminde destek vermek istiyorum. Ülkemizde yolsuzluklara son verilmesinde, yoksulluğun yenilmesinde, eşit ve adil bölüşümün sağlanmasında yapmamız gereken dönüşümlerin içinde olmak istiyorum" dedi.

Akalın, öte yandan Fiskobirlik'i ayağa kaldıracak projeleri olduğunu da söyledi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.